2021 Industry Trends rapport

Download vores 2021 Industry Trends Rapport og få indsigt i én af de største transformationer inden for sikringsindustrien i nyere tid – og hvad virksomheder har brug for at vide, for at forblive robuste i fremtiden

FÅ INDSIGT I DE NYESTE TRENDS INDEN FOR SIKKERHED, SAMT DE UDFORDRINGER OG MULIGHEDER DIN VIRKSOMHED HAR I 2021

Download den anden udgave af STANLEY Security’s Industry Trends rapport, og få indblik i eksklusive undersøgelsesdata og ekspertindblik, som kan forberede din virksomhed på fremtiden. Sikkerhedseksperter fra hele verden deler deres indblik i, hvilke trends der vil forme fremtidens sikkerhedsindustri og hvordan de forventer disse trends vil påvirke virksomheder de kommende år.

Her er et udpluk af nogle af de vigtigste trends i dette års rapport:

  • Et nyt økosystem for sikkerhedsløsninger
  • Cyber-sikkerhed og fremgangen inden for New Perimeter
  • Væksten inden for Cloud-løsninger og den nye XaaS-model
  • Anvendelsen af sikkerheds-data til at optimere virksomhedsdrift
  • Nye og strammere persondatalovgivning og GDPR overvejelser
 

 

“I forbindelse med de mange udfordringer, som den globale pandemi har skabt, ser vi nye muligheder for organisationer og virksomheder til at tilpasse sig og trives i det nye normale. Nøglen til at kunne være modstandsdygtig i 2021 vil være organisationernes evne til at gendannes, revitaliseres og omstrukturere sig – og sikkerhed skal være en integreret del af denne proces.”

Matthew Kushner, Global President, STANLEY Security.

 

 

 

VI ER HER FOR DIG

Vi håber du har draget nytte af rapporten. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed eller organisation med at få Jeres sikkerhedsløsninger til at trives i 2021, står vi klar til at hjælpe dig.