STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

UNDGÅ FEJLALARMER

NÅR DU PYNTER OP TIL JUL

Julen nærmer sig, og landet over , er der ved at blive pyntet op til den smukke højtid.

I takt med at julepynten hænges op, ser vi ofte, at antallet af fejlalarmer stiger. Det kan give øget udgifter til blandt andet vægterkørsel. Ved hjælp af nogle enkle forholdsregler, kan du minimere unødige udgifter til fejlalarmer.

I STANLEY Security ønsker vi at hjælpe vores kunder, og derfor har vi samlet 4 simple råd til dig, når du går i gang med at sætte årets julepynt op.

 • Udsmykning som hænger ned fra loftet, skal fastgøres i 2 wirer/snore, så det ikke kan rotere.

  Årsag: Ophængt udsmykning fra loftet kan aktivere din alarm.

 • Undgå at hænge julepynt tæt på ventilationen alternativ kan du slukke helt for anlægget.

  Årsag: En rumføler kan registrere genstande i bevægelse og derved aktivere din alarm. 

 • Undgå tildækning af din rumføler med den ophængte julepynt. 

  Årsag: En rumføler skal have frit udsyn. Er din rumføler tildækket, kan det medføre, at alarmen ikke aktiveres, hvor den burde.

 • Kontroller at din forholdsordre er opdateret og husk at informere både personale og Kontrolcentral om eventuelle ændringer.

  Årsag: I tilfældet af at alarmen går, er alle parter orienteret om, hvem gør hvad, og hvilken aktion der skal iværksættes, hvis det bliver nødvendigt.

Har du spørgsmål til opsætning af din julepynt eller har du blot brug for et godt råd, er du velkommen til at kontakte vores Kundecenter.

Reducer falske alarmer

Der kan være mange årsager til at en fejlalarm opstår. Læs hvad du selv kan gøre  og hvad du skal være opmærksom på for at reducere dine fejlalarmer

Når alarmen går

Når din alarm aktiveres, kan du få den verificeret via din videoovervågning. Hvordan det foregår, kan du læse mere om her.

STANLEY UPDATE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev STANLEY Update og modtag produktinformationer, invitationer til seminarer og nyheder fra STANLEY Security via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde denne service via afmeldingslinket i de fremsendte e-mails.

Navn
Email
 
* Ved at indsende dine kontaktoplysninger accepterer du vores brug af dine data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.