STANLEY Hosted Services

Next level of security

Hosting og Remote Management er i høj efterspørgsel. Udnyt de nye muligheder inden for SaaS, VMaaS & Cloud-tjenester for en mere fleksibel, sikker og kosteffektiv drift af dine sikringsløsninger.

 

           Øget IT-sikkerhed, vi håndterer 100% driften af Jeres servere

            Preventiv Sikkerhed, vi sørger for opdateringer og sikkerhedspatch

            Kosteffektivt, fast pris uden overraskelser

            Miljøvenligt og operationelt smart

Hvad er STANLEY Hosted Services?

Innovation er et af vores kerneområder, og vi arbejder hele tiden på at indføre nye og forbedrede markedsledende sikringsprodukter til det danske og internationale marked.

Vores Hosted Services er en sikker og kosteffektiv service, hvor vi sørger for back-end servere og dermed eliminerer behovet for, at kunderne selv skal installere, vedligeholde og opgradere disse on-site. I stedet for at installere servere og perifere IT-komponenter lokalt, håndterer vi disse i vores moderne og sikre hostingmiljø.

Som kunde vil man ikke opleve nogen forskel - andet end at slippe for at holde styr på back-up, serverdrift, nedkølingsudstyr, opgraderinger og oppetider. Afhængig af den servicemodel man vælger, har man mulighed for at få op til 24/7 support, med meget kort SLA og responstid fra vores Hosting-team.

Ved at bruge STANLEY Hosted Services, kan du som kunde fokusere fuldt ud på din kerneforretning, og lade os varetage driften og vedligeholdelsen af dine sikringssystemer. Du vil kende dine faste månedlige omkostninger for tjenesten, samt have vished om at dine servermiljøer vedligeholdes og driftes 24/7 i vores sikre og højteknologiske hostingmiljø. 

 

 

End-point & VPN

Flere forskellige optioner for opkobling og transmission af dataudveksling mellem Jeres eget og vores hostingmiljø. Mulighed for fx VPN, TGW eller egne fysiske routere/firewalls.

Firewalls

Forbindelsen mellem dit site og vores Hostingmiljø er sikret med effektive og moderne firewalls. Vi beskytter dine data og sikrer at der ikke kan foretages uatoriseret adgang.

Krypteret & Sikker Hosting

Dine data er altid sikre. Vi sørger for vedligehold, opgraderinger, sikkerhedspatch samt løbende backup. Derudover yder vi 24/7 support med kort SLA.

Download brochuren

Intelligente Cloud-løsninger til din virksomhed

Vores Hosted Services løsninger er primært fordelagtige at anvende for de kunder, der:

  • Ikke har et lokalt dedikeret serverrum-/miljø, eller som har brug for fleksibilitet der simpelthen ikke er muligt med traditionelle servermiljøer
  • Har høje krav til IT-, Netværks- og Cyber Security sikkerhed
  • Kun tager højde for at budgettere med løbende driftsomkostninger, og ikke tager højde for investeringskrav til tilhørende hardware og perifere komponenter

 

STANLEY Hosted Services kan integreres med alle vores eksisterende applikationer og muliggøre kundetilpassede integrationer, og kan naturligvis tilpasses både nuværende samt kommende behov. Noget der sjældent er muligt med almindelige end-to-end løsninger.

 

Har du ét site eller flere hundrede?

Uagtet om du har en enkelt lokation, eller har lokationer fordelt på flere hundrede sites, er STANLEY Hosted Services en skalérbar service, som kan tilpasses til både store og små virksomheders behov.

Vi tilbyder datalgring for kortere eller længere perioder, og kan tilpasse server- og lagringsbehov løbende; både op og ned, når og hvis behovet ændres. 

Har du internetadgang, har du adgang til dine data - ligegyldigt hvor i verden du befinder dig. Vi sørger for kryptering og opkobling til dine data, så uatoriseret adgang undgås, mens du selv nemt og simpelt kan tilgå dine systemer og data. Vi har flere muligheder for sikker opkobling, via VPN, TWG eller fysiske routere/firewalls, helt afhængigt af dine konkrete behov og krav.

Alle løsninger vi leverer, som kan installeres som en on-site løsning, kan også leveres som en hosted løsning. Du kan derfor drage fordel af vores sikre hostingmiljøer ligegyldigt om du har videoovervågnings-, adgangskontrols- eller tyveriløsninger, der almindeligvis leveres med en administrationsserver. Vi supporterer dem alle; sikkert, kosteffektiv og simpelt.

On-Site-Hosting vs. SaaS-Hosting

 

Traditionel on-site hosting

Ved on-site-modellen, også kaldet "on-premise", står du for den fulde drift af både hardware, softwar, backup og vedligehold. Du kender ikke nødvendigvis dine driftsomkostninger, eftersom de kan være variable afhængig af kapacitetsændringer, nedbrud eller behov for opgraderinger.

 Administration af applikationer

Datavedligehold og kryptering

Drifts- og oppetider

Øvrige perifere hardware- og netværksenheder

Installation og løbende patch af operativsystemer

Administration af virtualisering

Installation og vedligehold af fysisk serverhardware

Kapacitetsbehov og løbende backup

Netværksvedligehold

STANLEY Hosted Services

Ved at gøre brug af vores Hosted Services i en SaaS-model, varetager vi alt fra hardware, vedligehold af sikkerhedsopdateringer, kryptering og backup mv., så du kan fokusere på din kerneforretning. Du kender dine faste månedlige omkostninger, og kan nemt udvide og opgradere ved kapacitetsændringer.

 Administration af applikationer

Datavedligehold og kryptering

Drifts- og oppetider

Øvrige perifere hardware- og netværksenheder

Installation og løbende patch af operativsystemer

Administration af virtualisering

Installation og vedligehold af fysisk serverhardware

Kapacitetsbehov og løbende backup

Netværksvedligehold

Fordele med STANLEY Hosted Services

 

 Øget sikkerhed

STANLEY Security overtager ansvaret for driften af løsninge, lige fra vugge til grav.

Med vores avancerede Technical Monitoring (System Service Assurance), overvåges alle enheder og komponenter i Clouden, så vi hurtigt får besked hvis en enhed eller service fejler - eller det er tid til at opgradere eller foretage udskiftning. Oftest vil vi allerede have fundet og løst en fejl, inden du som kunde overhovedet opdager at der har været et problem.

Du opnår øget redundans, ved at lagre data på mere end én fysisk lokation, samt øget stabilitet i hele driftsperioden, eftersom vi sikrer løbende implementering af sikkerhedsopdateringer og vedligeholder både applikationer, operativsystemer og disklagring.

Preventiv frem for reaktiv

STANLEY Security opgraderer løbende vores back-end systemer, og sikrer at du som kunde altid har en fuldt vedligeholdt og funkionsdygtig løsning. I hele aftaleperiodens levetid sørger vi endvidere for at sikre dine data mod uatoriseret adgang, dataangreb og vi gør altid brug af de bedste Cyber Security værktøjer.

Det er vitalt at du som kunde kan have vished om, at dine data altid er sikret - og at der altid findes en backup i tilfælde af ufordsete hændelser. Derfor er sikkerheden i vores hostingmiljø vores allerhøjeste prioritet.

 Kosteffektivt

Slip for ubehagelige overraskelser. Med vores Hosted Services kender du dine omkostninger, hver eneste måned. Du skal ikke bekymre dig om investeringer i hardware så som fysiske servere, harddiske mv., og heller ikke bekymre dig om drift af nedkølings- og UPS-systemer i egne servermiljøer. 

STANLEY Security står fuldt ud for drift og redundans, så du kan fokusere på din kerneforretning. Det er nemt at opskalere eller udvide, hvis kapacitetsbehovet ændrer sig, eller hvis din virksomhed udvider til flere fysiske lokationer. Ændres behovet den modsatte vej, er det lige så nemt at nedskalere til det aktuelle behov.

Ved at gøre brug af moderne teknologier, opnås en mere kosteffektiv drift og vedligehold, frem for faste allokerede medarbejderressourcer.

Miljøvenligt og operationelt smart

Ingen hardware on-site (on-premise) kræver færre personaleressourcer.

Ved at gøre brug af Cloud-baserede servermiljøer, opnås mere energivenlig miljøpåvirkning, eftersom vi effektivt kan samle driften af flere sites samme sted.

Intet behov for dyre nedkølingssystemer i lokale serverrum til dine sikringsløsninger.

Bidrag til en grønnere verden ved at reducere Jeres carbon-fodaftryk.

Hvilke typer af løsninger kan hostes?

Alle de tekniske løsninger vi leverer, uanset om det er tyverisikring, adgangskontrol eller videoløsninger, kan drage fordele af vores Hosted Services.

Er der tilknyttet et Management System til din sikringsløsning, kan den hostes. Vi supportere både edge-baserede enkeltstående enheder som fx netværkskameraer, samt større entrepriseløsninger som full-scale management serverhosting.

Eksempler på Management-løsninger, som kan hostes:

  • Symmetry Securimaster Server
  • NOX SIMS Server
  • Pacom Unison Server
  • Milestone VMS Servere

 

Eksempler på Storage-løsninger:

  • Edge-baserede standalone videokameraer
  • Standalone adgangskontrol kortlæsere
Hvad hvis jeg har min egen hosting-udbyder?

Idet flere og flere virksomheder begynder at udnytte de fordele, som ekstern hosting giver, migrerer et stigende antal kunder fra lokale fysiske servermiljøer til eksterne miljøer.

Vores interne netværksspecialister og specielt-uddannede sikringsteknikere har bred erfaring med integration og migrering af de management-systemer, som vores sikringsløsninger anvender.

Har I allerede valgt en hostingpartner, kan vi alligevel godt supportere Jer i rejsen og migreringen af Jeres eksisterende systemer. Vi tilbyder integration mod de fleste større hostingplatforme.

Som førende sikkerhedspartner, har vi derfor ekspertisen påkrævet, for at sikre en gnidningsfri og effektiv migrering af Jeres eksisterende systemer, uagtet om der er tale om en Milestone videoovervågningsløsning, Symmetry Securimaster adgangskontrol, NOX Intrusion Management m.fl.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med en effektiv og professionel migrering.

Andre tilgængelige ressourcer:

Alarm Video Verification

Remote Interactive Gatekeeper

Site Occupancy Management

Video Activated Verification

Relaterede artikler og blogindlæg:

Blogpost: Remote Security Management

Artikel: Digitaliseringen af datacentre

Blogpost: Skab sundere miljøer

Vil du høre hvordan STANLEY Hosted Services kan hjælpe din virksomhed?