STANLEY ValiDrone™

Avanceret 2D Dronedetektion

STANLEY ValiDrone™ beskytter effektivt virksomheder med avanceret 2D-dronedektion

 

      Fordele med STANLEY ValiDrone

          Kosteffektiv avanceret 2D-dronedektion

          Kan integreres med Video- & VMS-systemer

          Effektiv alarmering og varsling ved detekteret drone

          Skalérbart og simpel installation

 Drone detekteres

Hvis en drone trænger ind på det overvågede område, alarmerer ValiDrone™ øjeblikkeligt. 

 Live-positionering

Dronen trackes live og kan derfor lokaliseres hurtigt. Integreres løsningen med VMS-systemer, kan sporingen også fremgå af videologgen.

Handling

Håndtering af alarmen kan foretages lokalt i virksomheden, eller vores Kontrolcentral kan foretage detektering, sporing og handling fra distancen.

Primære anvendelsesområder:

  Fængselsindustrien

  Transport- & Logistrikbranchen

  Luftfartsindustrien

  Som Anti-spionage/terrorsikring

Skalérbart og integrérbart:

  Systemet kan let udvides for større dækning

  Kan integreres med video-/VMS-systemer

Omkostningseffektiv løsning:

  Simpel og hurtig installation

 

Sådan fungerer STANLEY ValiDrone™

STANLEY ValiDrone™ gør det muligt at lokaliserer droner ved hjælp af avanceret 2D-positionering. ValiDrone™ er et radiofrekvens-baseret (RF) system, som "lytter" til den radiokommunikation der foregår mellem droner og dronepiloterne.

Ved hjælp af antenner detekteres og positioneres droner op til en afstand på 2 km. Kosteffektive sensorer gør det muligt at installere på selv større arealer, hvor løsningen kan udvides med dét antal sensorer som er påkrævet for at dække hele virksomhedens område. ValiDrone™ er designet til effektivt at integrere med eksisterende IT-infrastruktur, processer og sikring, som en virksomhed allerede har. Det er endvidere muligt automatisk at lade ValiDrone™ styre PTZ-kameraer, således at videoovervågningssystemet bevissikrer dronernes aktivtet. 

Systemet kræver kun strøm- og netværkstilslutning og er simpelt at installere. STANLEY Security både installerer og servicerer løsningen, så drift opretholdes uden afbrydelser. Se video af løsningen længere nede på siden.

Tilslut løsningen til vores Kontrolcentral

Validrone™ kan kobles op til vores døgnbemandede Kontrolcentral, som kan alarmeres i tilfælde af en detekteret drone på virksomhedens område - selv når virksomheden holder lukket.

Kontrolcentralen kan overvåge dronetrafikken i luftrummet og tage action, hvis der detekteres en drone. Vi kan derefter live spore og bevissikre dronens flyveaktivitet, samt videregive live-position til enten vagt eller virksomhedens eget sikkerhedspersonale.

Andre tilgængelige ressourcer:

Alarm Video Verification

Site Occupancy Management

Video Activated Verification