Remote Security Management

STANLEY Remote Security Management bringer drift og vedligehold af dine sikringssystemer til helt nye niveauer. Vores dedikerede Remote Team drifter, vedligeholder og overvåger dine systemer på distancen - så du kan fokusere på at drifte din virksomhed.

 

      Fordele med Remote Security Management:

          Reducerer omkostninger til fysisk driftspersonale

          24/7-365 overvågning fra Kontrolcentral

          Dedikerede Remote Teknikere drifter og vedligeholder på distancen

          Vi administrerer systemerne - så du kan fokusere på din virksomhed

Remote Security Management, også kaldet Fjernsikkerhedsadministration, er en omkostningseffektiv løsning til ekstern overvågning af Jeres virksomhed.

Det giver mulighed for at administrere Jeres vikrsomhed’s sikkerhed 24 timer i døgnet, 365 dage om året – så du slipper for at skulle administrere Jeres systemer selv.

Løsninger så som:

 

kombinerer teknologier fra VideoovervågningAdgangskontrol og Tyverianlæg for på distancen at kunne varetage både de traditionelle sikkerheds-vagtopgaver, som eksempelvis gæstevalidering, køretøjs- og personaleadgang samt områdesikring, men også på distancen sørge for vedligehold, fejlretning samt adminstration af fx brugere og brugerkoder.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for Jeres virksomhed, samt hvordan I kosteffektivt kan opretholde et højt sikkerhedsniveau, på en kosteffektiv måde.

Muligheder med Remote Management:

 

  Dedikeret Remote Team kan på distancen foretage fejlretning

  Slip for at administrere brugere, vi kan håndtere det for dig

  Hurtig service, slip for at vente på en fysisk tekniker ankommer

  Udnyt din tid optimalt og undgå egen fast drift og vedligehold

  Reaktion i tilfælde af fejl kan igangsættes hurtigt

  Slip for driftsforstyrrelser og unødigt tidsforbrug til fejlsøgning

Vi kan assistere med en række af forskellige typer af Remote Management ydelser, fx vedligehold af Management Servere, administration af Jeres brugere, brugerkoder og adgangskort, eller endda tilbyde fjernvagtydelser så som Remote Gatekeeper, Videoronderinger og videoeskorte. 

Ved at lade os varetage driften og administrationen af dine systemer, kan du i stedet fokusere på at drive din virksomhed, mere effektivt og lønsomt. Det er muligt at tegne et fast abonnement på ydelserne, afhængigt af behov, eller blot få leveret assistance i de tilfælde, hvor det er bedre at vi foretager opdateringer eller ændringer, end du selv skal gøre det.

Andre tilgængelige ressourcer:

Alarm Video Verification

Site Occupancy Management

Video Activated Verification

Book gratis et rådgivningsmøde med en af vores konsulenter, hvis du vil høre mere om hvordan Remote Management Services kan hjælpe din virksomhed