STANLEY Flow

Digital dørstyring, ideelle til brugere med behov for begrænset eller midlertidig adgang via app

Digital dørstyring som smart og sikker adgangskontrol - helt uden kabler

STANLEY Flow tilbyder en moderne og intelligent løsning, som nemt og enkelt giver brugeren adgang til udvalgte lokaler og områder via brugerens egen mobile enhed.

 

Med STANLEY Flow introducerer vi en simpel og smart dørstyring, som sikrer kontrol og adgang til særlige udsatte rum og lokationer, udelukkende ved brug af app. Løsningen er sikker, og kræver ingen kabler, tilknytning til server eller kortlæser. Bekymringer om manglende returnering af nøgler og nøglebrikker bliver overflødig, da håndteringen af løse enheder, ikke længere er nødvendig. STANLEY Flow er den ideelle løsning til brugere, med kun midlertidig adgang.

 

Høj brugervenlighed

Selve systemet administreres via en webportal, hvor administratoren nemt kan tilføje og fjerne brugere til bestemte døre og porte samt tilgå loggen. Via e-mail sendes et link til brugeren. Linket åbnes på smarttelefonen og herefter downloader man STANLEY Flow appen. Efter download er der øjeblikkelig adgang. Derudover er der også mulighed for at tildele kortvarig adgang f.x i nærmere aftalte tidsintervaller. STANLEY Flow er en uafhængig platform, som tilbyder en simpel brugergrænseflade, med fuld fleksibilitet – et system, der er klar til at blive taget i brug med det samme. 

 

Adgang overalt

For at kunne gøre brug af STANLEY Flow skal brugeren have en Smart telefon. Alle rettigheder som administratoren har valgt at tildele brugeren, ligger på selve telefonen. Så snart brugeren er fysisk tæt på den aflåste dør eller port, kan enheden låses op blot med et enkelt tryk i appen. 

 

 

Nem & hurtig installation

Da STANLEY Flow passer sammen med de fleste eksisterende låsesystemer, kan du som oftest genbruge det eksisterende udstyr (låsekasse, cylinder mv.) som sidder i døren. Uden brug af kabler monteres STANLEY Flow, som håndtag eller adapter direkte i cylinderen. Eksisterende kablede døre, der er tilknyttet et andet adgangskontrolsystem, kan ligeledes opgraderes og integreres i STANLEY Flow løsningen. Efter fuldført integration, kan der tildeles adgang via STANLEY Flow mobilapp.

 

Hent app'en "Stanley FLOW" i Google Play eller App Store.

Det får du med STANLEY Flow

  • Standalone løsning uden brug af kabler
  • Eliminerer behovet for omløb af fysiske nøgler
  • Bluetooth 5 teknologi med lang rækkevidde
  • Simpel brugerstyring med adgangshistorik
  • Skalérbar løsning med frit antal brugere
  • Sikring af døre, som tidligere var for dyre at sikre med gængse adgangskontrolsystemer
  • Tildeling af fleksible adgangsrettigheder på én eller flere lokationer