Med STANLEY Flow introducerer vi en simpel og smart cloudbaseret nøgleapp, som helt kan erstatte behovet for en fysisk nøgle eller nølgekort/brik. Adgang og betjening sker i stedet ved brug af mobiltelefonen. 

Hvorfor vælge STANLEY Flow:

    Adgang og oplåsning sker simpelt direkte fra mobiletelefonen

    Intet behov for fysiske nøgler eller nøglekort/brikker i cirkulation

    Cloud-baseret standalone system, ingen stor installation påkrævet

    Understøtter en lang række enheder til forskellige låsesikringsopgaver

    Let online-administration af brugere, enheder og adgangsniveauer

 

Digital styring - direkte fra mobilen

Undgå at have for fysiske nøgler i omløb, ved at vælge en smart og moderne sikring med STANLEY Flow. 
 
Løsningen fungerer ved at brugerne anvender en App på mobiltelefonen, der agerer som nøgle til fx en dør, en hængelås eller lignende.
 
Særligt for de steder, hvor det ikke giver mening at udlevere fysiske nøgler til mange brugere, eller som ikke er oplagt til decideret sikring med adgangskontrol, kan STANLEY Flow skabe fleksibilitet, sikkerhed og simpel administration.

Én platform. Mange muligheder.

STANLEY Flow er en Cloudbaseret platform, der supporterer mange forskellige typer af låseenheder.
 
Vi tilbyder et bredt udvalg af håndtag, hængelåse, kabinetlåse, racklåse, cylindre eller endda relæenheder til styring af porte og bomme, der alle kan betjenes simpelt og sikkert direkte fra mobiltelefonen.
 
Vores sortiment af understøttede enheder er bredt, hvorfor mange forskellige typer af opgaver kan samles i én og samme platform.

Brede anvendelsesmuligheder til fx:

 

flygplatser-small.jpg

Porte & Bomme

flygplatser-small.jpg

Kælder- & Cykelrum

flygplatser-small.jpg

Forening & Aktivitet

flygplatser-small.jpg

Containere & Affaldsrum

Det får du med STANLEY Flow

  • Standalone løsning uden brug af kabler
  • Eliminerer behovet for omløb af fysiske nøgler
  • Bluetooth 5 teknologi med lang rækkevidde
  • Simpel brugerstyring med adgangshistorik
  • Skalérbar løsning med frit antal brugere
  • Sikring af døre, som tidligere var for dyre at sikre med gængse adgangskontrolsystemer
  • Tildeling af fleksible adgangsrettigheder på én eller flere lokationer

 

 

Høj brugervenlighed

Selve systemet administreres via en webportal, hvor administratoren nemt kan tilføje og fjerne brugere til bestemte døre og porte samt tilgå loggen.

Via e-mail sendes et link til brugeren. Linket åbnes på smarttelefonen og herefter downloader man STANLEY Flow appen. Efter download er der øjeblikkelig adgang.

Derudover er der også mulighed for at tildele kortvarig adgang f.x i nærmere aftalte tidsintervaller. STANLEY Flow er en uafhængig platform, som tilbyder en simpel brugergrænseflade, med fuld fleksibilitet – et system, der er klar til at blive taget i brug med det samme. 

 

Adgang overalt

For at kunne gøre brug af STANLEY Flow skal brugeren have en mobiltelefon. Alle rettigheder som administratoren har valgt at tildele brugeren, ligger på selve telefonen. Så snart brugeren er fysisk tæt på den aflåste dør eller port, kan enheden låses op blot med et enkelt tryk i appen.

Nem & hurtig installation

Da STANLEY Flow passer sammen med de fleste eksisterende låsesystemer, kan du som oftest genbruge det eksisterende udstyr (låsekasse, cylinder mv.) som sidder i døren.

Uden brug af kabler monteres STANLEY Flow, som håndtag eller adapter direkte i cylinderen. Eksisterende kablede døre, der er tilknyttet et andet adgangskontrolsystem, kan ligeledes opgraderes og integreres i STANLEY Flow løsningen.

Efter fuldført integration, kan der tildeles adgang via STANLEY Flow mobilapp.

 

Hent app'en "Stanley FLOW" i Google Play eller App Store.

Vil du høre mere?

"En god samarbejdspartner kan være kritisk, hvis der opstår problemer eller fejl på installationen. Derfor er det vigtigt at kunne få hurtig service og support, uanset hvornår på døgnet behovet opstår. Vi tilbyder døgnservice, med udekørende låsesmed og teknikere, alt efter behovet. Det er din tryghed for at undgå driftsstop og reducere risici for din virksomhed."