Sådan forbedres dine aktivers effektivitet, sikkerhed og sikkerhed

Fra fremstilling til salgssted, er aktiver; så som maskiner, køretøjer og varelager, sker der fremskrift i alle forsyningsledene. Her er hvordan tre uafhængige forsynings-kædefunktioner, kan bruge teknologi til at hjælpe med at sikre deres aktiver, spore bevægelsen af aktiverne og overvåge brugen og/eller lagerbeholdningen af dem.

 

 

Produktion

Gør brug af vores sikkerhedsløsninger, til aktivt at sikre din produktionsvirksomhed mod svind, produktionsstop, tyveri og personsikkerhed. Optimér din driftseffektivitet ved hjælp af avanceret videoanalyse og AI (Artifical Intelligence) samt IoT (Internet of Things), der kan hjælpe med at detektere problemer og risici for produktionslinjen, dens processer samt jeres medarbejdere.

 

Lær mere om beskyttelse af dine produktionsfaciliteter her 

 

 

Logistik

Distributører kan overvåge aktiver, mens de rejser, optimere ruter og sikre, at virksomheder ved, hvornår aktiver når deres destinationer ved hjælp af GPS-aktiverede sensorer. Minimér afbrydelse af din drift ved at beskytte dig mod eksterne trusler og reducere falske alarmer med perimetersikring vha. Video Activated Verification.

 

Lær mere om beskyttelse af dine logistikfaciliteter her 

 

 

Kontorejendomme & Industri

Kontorhoteller, erhvervsejendomme eller industriejendomme har brug for fleksible, men sikre adgangskontrolsystemer. Det er dog ikke alle lokationer - eller steder på lokationerne - der er optimale til at sikre med decideret adgangskontrol. Derfor tilbyder vi ikke kun nogle af branchens bedste systemer, men vi tilbyder og løsninger hvor mobiltelefonen kan fungere som en fysisk nøgle.

 

Lær mere om at sikre dine ejendomme her 

Anbefalede Løsninger

Lær mere om vores integrerede løsninger, der hjælper med at beskytte dine aktiver, hvilket giver din virksomhed mulighed for at udvikle sig sikkert, produktivt og effektivt.

Teknologiske innovationer bygger bro mellem sikkerhed og drift og giver spændende nye muligheder for at skabe effektivitet. For at finde ud af hvordan, kan du læse vores blogserie:

STANLEY Security's UNA™ Økosystem integrérer hardware- og softwareløsninger til sundhed og sikkerhed i én brugerdefineret oplevelse, så du sammenhængende kan beskytte dine medarbejdere, beskytte dine aktiver, sikre dine netværk og optimere din virksomheds drift.

Beskyt dine Medarbejdere

Giv dine medarbejdere tillid til at fokusere og være bedst, så de kan levere mere sikre og sundere kundeoplevelser.

Læs mere 

Sikre dine Netværk

Hold din forretning forbundet og dine medarbejdere beskyttet, mens du betjener dine kunder og udvider din virksomhed.

Læs mere 

Optimér din Drift

Brug data, indsigt og automatisering til proaktivt at løse problemer og effektivt vækste din virksomhed.

Læs mere