Sammenhængende beskyttelse af dét der driver din fremgang

Med UNA er din virksomhed sikrere, sundere og mere effektiv - enkelt og problemfrit.

UNA-økosystemet integrerer flere løsninger og tjenester i én oplevelse, så du sammenhængende kan:

 

Ét økosystem - én sikkerheds-, sundheds- og sikringsoplevelse designet ud fra dine behov.

 

BESKYT DINE MEDARBEJDERE

Sikkerheden for din vigtigste ressource, medarbejderne, er altafgørende. Med UNA™ sundheds- og sikkerhedsløsninger identificérer og minimerer du risisci og sikrer, at du har de nødvendige retningslinjer og procedurer på plads. Med den tillid og ro i sindet, som UNA™ giver, kan dine medarbejdere fokusere på deres kerneopgaver og være produktive - uanset hvor og hvornår de arbejder.

 

BESKYT DINE AKTIVER

Hvordan holder du dine fysiske lokationer og værdifulde aktiver sikre? UNA's smarte teknologi og fjernsupport understøtter et intelligent system, der holder din virksomhed under konstant opsyn. UNA™ forbedrer sin præstation ved automatisk at tilpasse sig og løse problemer, før de opstår. Det giver dig fuldstændig ro i sindet, så du i stedet kan fokusere på at udvikle og drive din virksomhed.

 

BESKYT DIT NETVÆRK

Uforstyrrede forbindelser er en forudsætning for din virksomhed, men stigningen i fjernarbejde har skabt nye cybersikkerhedstrusler for din organisation. Cyberangreb udvikler sig og antallet stiger konstant, hvilket også øger din sårbarhed. Uanset om du opererer fra én eller tusind forskellige lokationer, sikrer UNA™-løsningen dine virksomhedsnetværk ved at hjælpe med at eliminere trusler.

  • Automatiseret systemadministration
  • Netværkssikkerhed / cybersikkerhed

ADMINISTRÉR DINE LOKATIONER

Uanset hvilken branche du opererer i, skal du beskytte dig mod ineffektivitet. Intelligente UNA™-løsninger forbedrer din produktivitet ved at optimere din drift og give dig de oplysninger du har brug for, når du har brug for det. Oplysningerne fra automatiserede aktiviteter kombinerer og danner indblik, der identificérer gentagne problemer og dermed bidrager til effektiviteten af ​​beslutningstagningen - så du er klar til i morgen, allerede i dag.

 

Download gratis vores 2021 sikkerhedstrendrapport

STANLEY Security Security's Industry Trends rapport giver dig indsigt i, hvordan du forbereder dig på fremtiden. Unikke forskningsdata indsamlet fra mere end 2.000 respondenter over hele verden og ekspertindsigt i de 10 bedste sikkerhedstrends for det kommende år, hjælper dig med at holde din virksomhed fleksibel i 2021 og frem.

Download gratis rapporten her.

 

ER DU KLAR TIL FREMTIDEN?

UNA kan allerede i dag give dig værdifulde indblik i din virksomheds produktivitet, samtidig med at dine værdier og medarbejdere beskyttes. Kontakt os for at høre mere om, hvordan UNA kan integrere med dine behov.

KONTAKT OS