En guide der hjælper virksomheders sikrings- og HR-chefer med at beskytte deres vigtigste ressource - medarbejderne - ved at opbygge økosystemer der samler både sikkerhed og sundhed ét sted.

 

 

 

Guiden hjælper dig i 3 trin med at:

1. Definére dine processer for at kunne identificere risici

2. Implementere de rigtige løsninger, for at mindske risici

3. Integrére dine løsninger, for at mindske risici simpelt og problemfrit

 

DOWNLOAD GUIDEN GRATIS

BESKYT DINE MEDARBEJDERE

Sikkerheden for din vigtigste ressource, medarbejderne, er altafgørende. Med UNA™ sundheds- og sikkerhedsløsninger identificérer og minimerer du risisci og sikrer, at du har de nødvendige retningslinjer og procedurer på plads. 

Med den tillid og ro i sindet, som UNA™ giver, kan dine medarbejdere fokusere på deres kerneopgaver og være produktive - uanset hvor og hvornår de arbejder.

 

LÆR MERE OM UNA™

Hvordan UNA skaber sikrere, sundere og mere effektive miljøer.

UNA's hardware- og softwareløsninger integrérer for at beskytte dine medarbejdere, passe på dine værdier, sikre dine netværk og vedligeholde dine lokationer proaktivt.

Den samme løsning indsamler og kombinerer data med Kunstig Intelligens (AI) og Machine Learning (ML) teknologier, for proaktivt at løse problemer og give dig indblik i din operationelle effektivitet.

 

LÆS MERE OM VORES UNA-ØKOSYSTEM

ER DU KLAR TIL FREMTIDEN?

UNA kan allerede i dag give dig værdifulde indblik i din virksomheds produktivitet, samtidig med at dine værdier og medarbejdere beskyttes. Kontakt os for at høre mere om, hvordan UNA kan integrere med dine behov.

KONTAKT OS