STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

STANLEY Assure™

Hvorfor eje når du kan leje?

Med STANLEY Assure™ tilbyder vi en aftale til dig, der ikke ønsker at eje dit sikkerhedsudstyret for at føle dig tryg. Ved at leje det nyeste udstyr af os kan du hurtigt og enkelt drage fordel af en fuld sikkerhedsløsning med moderne teknologi, uden at du bærer risikoen for ejerskabet. Samtidig sikrer vi dig oven i købet overskuelige betalingsbetingelser med en god og enkel finansiering.

Konceptet bag STANLEY Assure™ er ganske simpelt. Vi indgår en enkel sikringsaftale, hvor du betaler et fast månedligt beløb og får vores nyeste produkt, som dækker alle aspekter af dine sikkerhedskrav. Du får dermed både sikkerhed for omkostningen samt vores nyeste sikkerhedsteknologier kombineret med en service og overvågningspakke, der er skræddersyet til at opfylde dine individuelle sikringsbehov. Løsningen sikrer dig ikke bare nu, men også i fremtiden.

Vi har udviklet STANLEY Assure™, så alle kan få råd til ordentlig sikkerhedsløsninger. Finansieringen og konceptet er ideelt til fx mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker den mest avancerede og driftsikre løsning med et højt service og overvågningsniveau, hvor alt er samlet i en konkurrencedygtig løsning.  

Kontakt os om en finansieringsløsning

Du skal blot kontakte os, så analyserer vores sikkerhedskonsulenter dine behov ud fra dine ønsker ud fra viden om fx. område, branche og de nyeste tendenser og teknologier. Vi giver dig et tilbud, og når alt er aftalt, monterer vi udstyret, du lejer af os, og holder naturligvis løbende øje med systemet, som er en del af vores servicepakke til dig.

Læs mere om...

Dine muligheder med STANLEY Assure™

Fordele med STANLEY Assure™

Der er mange gode grunde til at vælge vores in-house finansierings mulighed STANLEY Assure™

  • Du opnår den bedste teknologi og service, uden at eje systemet 
  • Nem finansiering der ikke kræver startkapital upfront
  • Du får nem budgettering med fast månedlig betaling
  • Du kan udvide og ændre systemet efter behov
  • Der er en bred vifte af fleksible servicemuligheder
  • Du får en totalløsning - alt-i-en pakke, udstyr, service og finansiering