INFORMATION OM CORONAVIRUS

Hos Stanley Security Danmark ønsker vi at holde vores kunder opdateret om det igangværende Coronavirus-udbrud. I hele Stanley Black & Decker koncernen arbejder vi tæt sammen med WHO samt de lokale Sundhedsmyndigheder. Vi følger myndighedernes anbefalinger til fulde.

Vi samarbejder ligeledes tæt med vores ansatte og leverandører, for at mindske vores kunders påvirkning mest muligt. Vi fortsætter med at opretholde sikringen og leverancerne mod vores kunder, i det omfang som overhovedet er os mulige, og fortsætter derfor med at varetage vores daglige opgaver.

Udviklingen følges nøje og vi arbejder forebyggende, for at begrænse påvirkningen hos vores kunder mest muligt. Af forebyggende tiltag har vi indført begrænsninger på rejseaktiviteter, etableret flere tiltag omkring værnemidler for vores ansatte og oprettet hjemmearbejdspladser for alle ansatte, hvor dette er muligt.

Vi har gode og robuste planer for at sikre driften, både under og efter den nuværende epidemi. Vores Kundecenter vil fortsat være tilgængelige telefonisk i vores normale åbningstid, ligesom Kontrolcentralen ligeledes vil fortsætte med at drifte 24/7, helt som normalt.

Akutte uopsættelige opgaver vil prioriteres udført først, og ikke-uopsættelige opgaver vil i tæt dialog med hver enkelt kunde planlægges til udførsel, så dette sker med så lille smittefare som overhovedet muligt for vores ansatte samt kunder. Alle opgaver udføres, planlægges og koordineres dagligt i tæt kontakt med hver enkelt kunde.

Perioden for vores proaktive tiltag vil indtil videre være gældende, men kan ændre sig i forhold til udviklingen og udmeldingen fra Sundhedsmyndighederne. Vores højeste prioritet vil altid være vores ansattes og kunders helbred, hvorfor vi håber at vores kunder tager godt imod vores tiltag og har forståelse for evt. ændringer i planlægning og udførsel i denne periode.

Vores Kundecenter kan som normalt fortsat kontaktes på
tlf. 70234949 eller via e-mail på dk.helpdesk@sbdinc.com.

Med venlig hilsen

STANLEY Security Denmark