Luk, lås og opdater din adgangskontrol

Velkommen til vores sikkerheds-julekalender, vi tæller ned til jul ved at dele ét sikkerhedstip hver ugedag frem til juleaften. I dag er det den 11. december og vi minder dig om, hvorfor adgangskontrollen skal indstilles til de rigtige tidspunkter, før kontoret lukker i julen.

I hverdagen ønsker vi at gøre tingene lette for os selv. På kontoret kan dette betyde, at vi på forhånd indstiller adgangskontrollen med udgangspunkt i, hvornår de ansatte opholder sig i lokalerne. Det betyder, at dørene er åbne på nogle tidspunkter, mens du har brug for både adgangskort og kode på andre tidspunkter. Og langt det meste af året fungerer dette fint.

 

Indtast de varierende åbningtider for kontoret eller butikken

Hvis kontoret holder lukket i juleferien, er det ikke så godt, hvis dørene er åbne mellem kl. 8 og kl. 16. Kontakt din sikkerhedsudbyder og bed dem om at registrere eventuelle afvigende åbningstider, så adgangskontrollen er aktiveret, uanset om der er nogen, som opholder sig i lokalerne eller ej. Det betyder, at det ikke kun er uautoriserede personer der nægtes adgang, men det gør det også muligt at se, hvem der har været på kontoret og i butikken, mens der var lukket. Forhåbentlig en information, du ikke vil få brug for, men som står til rådighed, hvis det skulle blive nødvendigt.

Og sidst men ikke mindst - det kan lyde indlysende, men sørg for at låse døren, før du går på ferie. Glædelig jul!

 

Tilbage til julekalenderens startside

Brug for hjælp til at ændre dine åbningstider?