Undgå at nogen sidder fast i elevatoren til jul

Velkommen til vores sikkerheds-julekalender, vi tæller ned til jul ved at dele ét sikkerhedstip hver ugedag frem til juleaften. I dag er det den 12. december. Det er dagen, hvor vi anbefaler en selvtest af elevatoralarmen, hvis størstedelen af de ansatte, planlægger at holde julefri.

Ingen ønsker at tilbringe jul eller nytår fastlåst i en elevator, og det tror vi bestemt heller ikke kommer til at ske. For at undgå, at nogen ender med at sidde fast i elevatoren i meget lang tid, slår vi i dag et slag for elevatoralarmen. Alarmen sørger for hurtig hjælp, hvis elevatoren stopper uhensigtsmæssigt, og sørger for at en ikke-rar-situation, bliver mindre ubehagelig for den, som sidder fast i elevatoren.

 

Lav en selvtest af elevatoralarmen før juleferien

Vi kan ikke påstå, at det på nogen måde er en rar oplevelse at sidde fast i en elevator. Det er dog godt at have nogen at tale med undervejs, når uheldet er ude, men også betryggende at vide, at hjælpen er nær. Hvis du har en alarm installeret i elevatoren, anbefaler vi, at du udfører en selvtest af alarmen inden ferien. Ved at udføre testen, behøver du ikke længere at bekymre dig om kollegaer, som ikke kan få hjælp, hvis uheldet er ude.

 

Tilbage til julekalenderens startside

Overvejer du en selvtest på elevatoren? 
Vi guider dig gennem processen.