Ta backup før ferien - og regelmæssigt hele året

Velkommen til vores sikkerheds-julekalender, vi tæller ned til jul ved at dele ét sikkerhedstip hver ugedag frem til juleaften. I dag er det den 17. december, hvor vi gerne vil fremhæve vigtigheden af regelmæssig backup af dine sikkerhedsløsninger. Skulle du være så uheldig at få driftsstop eller indbrud i juleferien, er det godt at vide, at dine data er sikkert opbevaret.

Gode rutiner for regelmæssig backup, er noget vi anbefaler hele året. Og heldigvis behøver vi ikke at kontrollere lagretdata fra sikkerhedssystemet størstedelen af tiden. Det er dog ærgerligt, hvis oplysningerne ikke er tilgængelige, når behovet opstår.

Oplysninger, der skal sikkerhedskopieres, er naturligvis optagelser fra videosystemet, som sker i overensstemmelse med loven for datalagring, samt logfiler og adgangskontrolinformation. Jævnlig backup opretholder sikkerheden, er tidsbesparende, og hjælper med at få dit system hurtigt op at køre igen efter et eventuelt nedbrud eller afbrydelser.

 

Lad din sikkerhedsudbyder håndtere backuppen for dig

Få din sikkerhedsudbyder til at håndtere dit backup-system. Hvis din sikkerhedsleverandør administrerer jeres sikkerhedssystem og adgangskontrol, kan de også hjælpe med backup af systemet. Det gør det enkelt og sikkert for dig, og betyder, at hvis uheldet er ude, har du altid brugbare informationer.

Desuden anbefaler vi backup af alle sensitive og driftskritiske data udenfor egne lokaler. Selvom de fleste virksomheder afsætter mange ressourcer for at styrke egen IT-afdeling, er det mest sikkert, at opbevare backup af egne sensitive data på en anden fysisk lokation. 

 

Tilbage til julekalenderens startside

 

Hør mere om dine backup muligheder hos STANLEY Security