Lad ikke julepynten udløse alarmen

Velkommen til vores sikkerhedskalender! Vi tæller ned til jul ved at dele et sikkerhedstips hver ugedag frem til juleaften. I dag er det den 2. december, og vi vil opfordre dig til at dekorere fornuftigt og med omtanke, så julepynten ikke genere alarmsystemet.

Endelig nærmer julen sig igen. Mange af os har ventet længe på, at kalenderen atter viser december, så vi igen kan begynde at hænge julepynten op. Er du blandt dem, der aldrig kan få nok af juledekorationer og julestemning? Vi forstår dig godt, men pas på at juledekorationen ikke kommer i vejen for dit sikkerhedssystem.

 

Undgå at tildække alarmsystemets sensorer

Alarmsystemerne, vi installerer, har et antal omhyggeligt placerede sensorer. Hvis din julepynt er af den type, der hænger i loftet og på væggene, kan dekorationen hurtigt ende foran en eller flere af disse. En mulig konsekvens er, at alarmen udløses på grund af bevægelse fra skilte og dekorationer. Det er dog værre, hvis dekorationen blokerer sensoren helt, så alarmen ikke udløses ved uønsket aktivitet.

Vi opfordrer derfor vores kunder til at: Dekorer med glæde, men dekorér med omhu. Lad ikke juleindretningen forhindre alarmen i at have sin funktion.

Det er heller ikke kun i juletiden, at det er vigtigt, at alarmsystemets sensorer ikke er dækket til. Tænk over dette, når du ommøblerer kontoret, og lad gerne en sikkerhedsrådgiver gennemgå lokalerne regelmæssigt for at sikre, at opsætningen til enhver tid er optimal.

 

Tilbage til julekalenderens startside