Ryddet evakueringsveje er vigtige - også til jul

Velkommen til vores sikkerheds-julekalender, vi tæller ned til jul ved at dele ét sikkerhedstip hver ugedag frem til juleaften. I dag er det den 20. december, og dagens opfordring handler ganske simpelt om at rydde op, og sørge for frie evakueringsveje i virksomheden inden du lukker for året.

Alle ved at flugtvejen altid skal have fripassage. Hvis der først opstår en kritisk situation, er der intet så vigtigt som, muligheden for hurtigt og nemt at komme ud i sikkerhed. Dette er også vigtigt, når lokalerne efterlades mennesketomme i feriesæsonen.

 

Gør lokalerne klar til jul

I mange virksomheder betyder julen udvidet lagerbeholdning. De varer, som du ikke fik solgt, kan endda være placeret tilfældige steder, hvor der lige var plads. Ligeledes kan december også være en kaotisk måned for mange virksomheder, som har et stort antal processer, der skal afsluttes inden årets udgang. I disse tilfælde bliver opgaver relateret til orden og oprydning hurtigt ignoreret.

Sikkerhed bør dog altid være en prioritet! Tag oprydningen først som sidst, og gør lokalerne klar til jul på samme tid. Rene og ryddelige lokaler gør det også lettere at komme tilbage på arbejde efter din ferie. Glædelig jul!

 

Tilbage til julekalenderens startside