Opdater alarmtiderne inden juleferien

Velkommen til vores sikkerheds-julekalender, vi tæller ned til jul ved at dele ét sikkerhedstip hver ugedag frem til juleaften. I dag er det den 4. december og vi minder om at det kan være aktuelt at kontrollere og opdatere alarmtiderne på dit alarmanlæg, inden kontoret lukker og går på juleferie.

Juletid er ferietid for mange – en tid, hvor vi tager et par ekstra fridage for at nyde familien og vennernes selskab. For dem som ikke har mulighed for at holde fri, rummer julen heldigvis også nogle helligdage, som kommer de fleste af os til gode. Mange helligdage spredt over julen og varieret åbningstider er ikke altid noget dit alarmsystem kan håndtere. Husk derfor at kontrollere om de registrerede tider i dit anlæg nu også stemmer overens med dine ønsker, inden du går på juleferie.

 

Forhåndsprogrammering giver dig én ting mindre at huske på

Selvom dit alarmsystem ikke er bekendt med, at der er dage, hvor alarmen skal aktiveres lidt oftere, er der mulighed for at hjælpe systemet lidt på vej. Med et smart alarmsystem fra STANLEY Security kan du programmere forskellige alarmtider ind, lang tid i forvejen. Ved at gøre dette, slipper du for at tænke på at opdaterer alarmsystemet midt i den hektiske juletid. Er du i tvivl om dine tidspunkter er korrekt registreret, kan du tjekke dette i systemet eller kontakte os - så gør vi det for dig.

 

Tilbage til julekalenderens startside

 

Brug for hjælp til at forhåndsprogrammere
tiderne i dit alarmanlæg?