Du kan sikre din virksomhed ved brug af videorundering

I dag er det den 5. december, hvor vi gerne vil tippe dig om muligheden for brug af videorundering til din virksomhed - særligt hvis dine lokaler står tomme hen over julen.

Videorundering er en løsning vi anbefaler alle virksomheder at bruge hele året rundt. Det er en enkel, miljøvenlig og billig måde at sikre din virksomhed på. Har virksomheden planer om at efterlade tomme kontorlokaler hen over julen, er det derfor endnu vigtigere, med et par ekstra øjne. Med videorundering får du udført regelmæssige inspektioner af virksomhedens område. Det betyder, at hvis der er noget, som ikke er, som det skal være, kan der hurtigt udsendes en alarmpatrulje til stedet.

 

Digitale sikkerhedsløsninger er fremtiden

En smart sikkerhedsløsning med videorundering har mange fordele, blandt andet kan eventuelle tekniske fejl på systemet, opdages relativt hurtigt. Ved at benytte videorundering, kan du sikre din virksomhed på bedste vis hen over juledagene.

Videorundering er en af fremtidens sikkerhedsløsninger. Tjenesten kan udvides, hvilket giver mulighed for at sikre virksomheder mod fejlalarmer, hvis alarmen verificeres før en alarmpatrulje sendes ud. Ved at mindske antallet af alarmpatruljer undgås unødige udgifter i forbindelse med falske alarmer og du kan i stedet slappe af og nyde julen, med vished om, at du har et sikkerhedssystem, som udføre arbejdet for dig.

 

Tilbage til julekalenderens startside