Modtag advarsler ved afvigelser i vand- og fugtighedsniveauer

Velkommen til vores sikkerheds-julekalender, vi tæller ned til jul ved at dele ét sikkerhedstip hver ugedag frem til juleaften. I dag er det den 6. december og vi slår et slag for alarmanlæg der registrerer afvigelser i vand- og fugtighedsniveauer. Dette er en god og effektiv løsning til dig, der bekymrer sig om vandskader i virksomheden og ønsker muligheden for hurtig respons, hvis uheldet er ude, både i juledagene og resten af året.

 

Vand- og fugtskader er altid en byrde. Det bliver kun værre, når der går adskillige dage før skaden opdages. Pludselig er en lille skade blevet stor, og reparationsomkostningerne er vokset i takt med skadens omfang. Hvis du har vand- og fugtighedsfølere inkluderet i din sikkerhedsløsning, kan du lukke kontoret til jul vel vidende, at du ikke vil blive overrasket over store vandskader, når du kommer tilbage på arbejdet.

 

Bliv varslet ved afvigende fugtniveauer

Vand- og fugtighedsføleren gør det muligt at registrere selv de mindste vandlækager og afvigelser i fugtighedsniveauer på et tidligt tidspunkt - selv når der ikke er nogen i lokalerne. Måleren fungerer således at der monteres sensorer på særligt udsatte steder, samtidigt med at der registreres, hvad der er defineret som afvigende niveauer. Vores Kontrolcentral bliver straks informeret, hvis der er noget, som ikke stemmer. Efter aftale orienteres den udpeget kontaktperson, for at sikre at de nødvendige foranstaltninger bliver iværksat hurtigst muligt.

 

 

Tilbage til julekalenderens startside