Hvordan sikkerhed skaber sikrere og sundere miljøer

Mens 20/20 almindeligvis betragtes som en normal vision, har erhvervslivets visioner og planer i 2020 været alt andet end dét. Det har været udfordrende for organisationer på tværs af alle vertikaler at se klart og planlægge i overensstemmelse hermed, da den eneste konstant i år har været forandring.

På grund af COVID-19-pandemien har mange medarbejderes ansvarsområder ændret sig, herunder også for dem, der almindeligvis varetager og administrerer virksomhedernes sikkerhedssystemer. Ud over deres traditionelle fokus på at detektere og reducere tyveri og svind, sikre adgangskontrol med ind- og udgang samt føre tilsyn med den generelle sikkerhed i virksomheden, har disse personer mange steder også været ansvarlige for at styre, hvordan (og hvornår) man åbner, hvordan det kan fungere sikkert, hvordan man sikrer sundheden og sikkerheden for dem, der kommer ind i virksomheden, og hvordan man håndhæver social afstand og belægningsniveau - blandt mange andre ansvarsområder.

Ikke alene har disse ændringer flyttet sikkerhedspersonalets traditionelle roller, men de har også bragt nye interessenter til bordet, når det kommer til at træffe vigtige forretningsbeslutninger. Selvom vi har set en konvergens mellem fysisk sikkerhed og IT i de senere år, ser vi nu en hurtig udvidelse af beslutningstagningskraft på tværs af andre vigtige afdelinger; herunder HR, Indkøb, EH&S, virksomhedsmæssigt og socialt ansvar med mere. Da omfanget og rollen af ​​"sikkerhed" omdannes fra fysisk og digital sikkerhed til arbejdspladsens samlede sundhedstilstand og sikkerhed, skal flere interessenter involveres i denne proces.

Samtidig med dét har der været en hurtig acceleration i sikkerhedsinnovation, der styrker organisationers evner til at skabe sikrere og sundere miljøer for deres medarbejdere og besøgende. Hurtigt forbedrede og udviklede den elektroniske sikkerhedsindustri en række løsninger, der ikke kun hjælper med at sikre aktiver, ejendomme og mennesker, men også hjælper organisationer med at genoverveje sikkerheden på arbejdspladsen.

Mens en oversvømmelse af uprøvede teknologier ramte markedet, begyndte mange løsninger (både nye og eksisterende) at komme frem som frontløbere - hvilket hjalp virksomheder med at styrke nye politikker, følge anbefalede sundheds- og sikkerhedsretningslinjer, reducere omkostninger og opbygge effektivitet i stor skala. Disse repræsenterer en ny serie af løsningstilbud, der hjælper organisationer med at skabe et sikrere og sundere miljø for deres ansatte og besøgende. De omfatter b.a.:

Den virkelige effekt af disse løsninger ligger i deres skalérbarhed, integrationsfunktioner og processer bag, som giver mulighed for tilpasset konfiguration og automatisering af processer og procedurer. Det er dét, der virkelig driver effektiviteten for organisationer; især for dem, der har udviklet nye protokoller og sikkerhedsrutiner, men endnu ikke har systemerne på plads (eller kapaciteten) til at håndhæve og efterleve dem i praksis.

Standalone-systemer er efterhånden et levn fra fortiden, og organisationer - nu mere end nogensinde - søger i større og større omfang integrerede løsninger. De har brug for automatiserede processer, arbejdsgange og systemintegrationer, der kan hjælpe dem med at håndtere nutidens udfordringer problemfrit og kosteffektivt.

Med nye interessenter involveret på disse områder, har det aldrig været vigtigere for organisationer at tilpasse deres visioner for fremtiden. Hvordan sikkerhed spiller en rolle i sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen - og hvilke teknologier, der kan hjælpe dem med at imødekomme deres forretningsbehov, skal være en del af deres bestræbelser på både at sikre deres aktiver og beskytte deres medarbejdere og kunder.

Mange virksomheder formulerer stadig deres plan for håndtering af de ændringer og udfordringer, de i øjeblikket står overfor. Men et partnerskab med en brancheleder som STANLEY Security kan hjælpe.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et sikrere og sundere miljø for dine medarbejdere, kunder og besøgende. Vi er førende inden for elektronisk sikring og har global erfaring med de nyeste teknologier, der effektivt og professionelt kan automatisere screenings- og sikkerhedsrutiner, samt integreres med en bred vifte af øvrige sikkerhedssystemer inden for både tyveri-, adgangskontrol og videoløsninger.