Datacentre

STANLEY Security er førende sikringsleverandør til Datacentre i både Danmark samt resten af Norden

Hos STANLEY security har vi en kombineret global ekspertise på tværs af regioner, hvorfor vi kan supportere kunder i alle stadier af deres datacenterprojekter. Lige fra koncept, design og installation til drift, servicering og opgradering.

 

Datacentersikkerhed har udviklet sig dramatisk over de sidste år, for at kunne matche tempoet og omfanget af datacenter-transformationen.

I dag går god sikkerhed ud over blot høj oppetid og effektivitet. Det handler også om at sikre og opretholde sikkerheds-programmer, som får allokeret passende ressourcer, at projektrisici styres konsekvent og at driften af sikrings-systemerne er pålidelige gennem hele anlæggets livscyklus; uanset anlæggenes størrelse, lige fra mindre Edgebaserede til Hyperscale faciliteter.

Hos STANLEY Security anvender vi århundreder af kombineret sikkerhedsekspertise, på tværs af vores globale tilstedeværelse, og et rigt økosystem af partnerskaber, hvilket gør det muligt for os at støtte kunder i alle faser af deres datacenterprojekter: fra koncept til design, installation til drift og kommende opgraderinger og udvidelser.

Vores evne til at levere til tiden og kompetencer til at gennemleve projekterne som aftalt, er årsagen til at nogle af de mest teknologisk avancerede virksomheder i verden, har tillid til os som sikkerhedspartner.

     Vi er førende inden for sikring af datacentre:

          Sikkerhedspartner til nogle af de største datacentre i Danmark

          Nr. 1 sikkerhedsleverandør til at opnå BIM Level 2 certificering i Europa

          90 udførte Greenfield projekter på tværs af Europa, Nordamerika & APAC

          Op til 5 måneders reduktion i global implementeringstid

          1.900 Megawatt udførte globale transaktioner

          Mere end 1.000 globale datacentereksperter

 BIM Level 2 certificeret

Din sikkerhed for en professionel sikkerhedspartner

100+ Datacentereksperter

Dedikerede Datacenter-teams på tværs af regioner

Dansk Ekspertise

Vi leverer sikring lokalt til de største danske datacentre

Global Sikkerheds-management

I takt med at trusler og risici mod datacenteroperatører udvikler sig, er det afgørende at kunne opgradere og tilpasse sin datacentersikkerhed hurtigt, på tværs af globalt spredte facilitier.

Standardisering - af teknologier og sikkerhedspraksis - er nøglen.

Alle vores Datacenter-teameksperter gennemgår CSPM-certificering; den første sikkerhedsspecifikke projektledelsescertificering med fokus på modstandsdygtighed og robusthed. Dette giver os mulighed for at levere førsteklasses projektmobiliseringer og -kontroller, der understøtter hurti og rettidig projektlevering og øger effektiviteten i forbindelse med opgraderinger, vedligeholdelse og fejlretning.

Dette understøttes af en kultur af perfektion - ned til de mindste detaljer - for at sikre ægte standardisering af installationen.

Systemer i den rigtige størrelse, front-edge teknologier
Værdien af ​​et sikkerhedssystem ligger i dets evne til at sikre datacentret i dag, samtidig med at der tillades ny teknologi-integration i fremtiden. For Datacentre handler det om at finde den rigtig størrelse for faciliteterne. Sikkerhed er ikke anderledes.

STANLEY Security er i front, lige fra det nyeste inden for virtuelle barrierer eller occupancy detektion, til biometrisk eller analysebaserede løsninger og tjenester.

Vi bringer vores erfaring inden for professionel sikkerhed til datacenter-kunder, for at sikre at de teknologier, vi anvender, giver mening for nutidens operationelle og proceduremæssige behov, mens vi samtidig planlægger for fremtiden.

Reducerer risici i forsyningskæden

Ved at samarbejde med STANLEY Security drager vores datacenterkunder fordel af en robust, global forsyningskæde med avancerede lagerniveauer af kritiske reservedele - i hver region.

Vores ekspertise omfatter behovsprognoser og hjælper dig med at opfylde globale standarder til reperation og udskiftning af komponter og hardware, herunder også applikations- og produktstandarder samt overholde globale miljøregler.

Vores Value Added Reseller-status betyder, at vi har etableret samarbejder med hovedproducenter og leverandører samt teknologileverandører, og udnytter disse til at hjælpe vores kunder med at styre deres projekters risici i forsyningskæden, inklusive vedligehold og løbende udskiftning af udtjente komponenter.

 

Best-in-Class, missionskritisk fysiske sikkerhed starter med Best-in-Class design. Som en BIM Level 2-certificeret organisation (og den første sikkerhedsvirksomhed, der opnår dette niveau i Europa), udnytter vi brancheledende design- og projektværktøjer, herunder:

  • Fuldstændige procesmanualer fra design, installation, idriftsættelse og service
  • Certificerede Security Project Managers (CSPM) / Prince 2
  • Komplet pakke med nyeste design- og digitale workflowstyrings- og samarbejdsværktøjer
  • Sikre, krypterede online dokumentlagringsportaler og filoverførselstjenester, som overholder de robuste designprincipper, vi praktiserer dag ind, dag ud. Giver vores kunder tillid til, at projekter leveres hurtigt og til tiden.
Vores Global Data Center Security Practice er kernen og årsagen til, at halvdelen af de 10 største Fortune 500-teknologivirksomheder stoler på STANLEY Security. Vores team muliggør en ensartet global leveringsmodel, der matcher fleksibiliteten, omfanget og hastigheden af tjenester og ydelser, der kræves af vores datacenterkunder.
Læs vores Blogindlæg om Datacentre:
Download vores White Paper 

Skal vi også hjælpe dig med sikringen af dit eksisterende eller kommende datacenter?