Vi ved, at du tager patientpleje alvorligt, og det gør vi også. Med hvert hospital, klinik eller plejecenter, er vores tilgang at levere en samlet sikkerhedsløsning, der altid sætter personale og patienter i centrum.

 

Hvorfor vælge STANLEY Security:

    ISO9001:2015 certificeret installatør, garanti for pålidelig leverandør

    Markedsledende produkter & services til sundhedssektoren

    Eget 24/7 teknikerberedskab, med fleksible muligheder for serviceaftaler

    Remote Management for driftsovervågning og fjernadministration

    Eksperter i design, projektering og gennemførelse af installation

Vi installerer og servicerer branchens førende sikringssystemer, både lokalt og internationalt. Eksempler på supporterede producenter:

          ICON1_50x50.png          ICON2_50x50.png               ICON2_50x50.png                                             

 

Løsninger skræddersyet sundhedssektoren

Sundhedssektoren er kritisk infrastruktur. Vi forstår vigtigheden i, at sikringssystemerne skal drifte optimalt, for at undgå unødig påvirkning af driften.

Med STANLEY Security som sikkerhedspartner, får du ikke kun en af verdens førende leverandører inden for elektronisk sikring, du får også en lokal samarbejdspartner med mangeårigt kendskab til den danske sundhedssektor.

Vi har bred erfaring i leverancer af både tyveri- og adgangskontrolløsninger, til mindre såvel som store faciliteter. Med en løsning fra STANLEY Security, samarbejder du ikke kun med en ISO-certificeret installatør, der stiller høje krav til både funtionalitet, kvalitet og naturligvis servicering af dine systemer.

Download brochure

Du er i trygge hænder hos STANLEY Security

Uanset om det er driftsafgørende adgangskontrol til hospitaler eller tryghedsskabende videoovervågning, har vi ekspertisen, fagligheden og teknikerberedskabet der skal til, for at levere en afgørende god service - døgnet rundt.

Vores erfaring og kendskab til kravene inden for sikringsniveauer, medlemsskab af Sikkerhedsbranchen og certificering hos Forsikring & Pension, betyder at du er i trygge hænder hos os. Vi er leveringsdygtige på alle typer anlæg og størrelser, til de fleste behov - også inden for dét budget du har.

Det behøver ikke være den dyreste løsning, at vælge høj kvalitet og en troværdi samarbejdspartner.

Tryghed og driftssikkerhed er afgørende

Med op til mange tusinde brugere i sundhedssektoren, er funktionaliteten og driften af sikringssystemerne kritiske. Det handler om tryghed; ikke kun for brugerne men også for dét personale, som varetager sikringsinstallationerne.

Derfor er valg af løsning afgørende, både for at sikre holdbarhed af komponenterne men også for at systemerne let og effektivt kan administreres og anvendes i dagligdagen.

Hos STANLEY Security får du en samarbejdspartner, der tager hånd om dine sikringsinstallationer i hele dens levetid. Vi installerer og servicerer systemerne løbende og dét interval du har behov for, så du altid kan have tillid til at din installation drifter optimalt.

Vores sikkerhedseksperter rådgiver endvidere om muligheder, design og fysisk installation - helt gratis. Kontakt vores eksperter i dag, for at høre mere om vores løsninger og hvordan vi kan hjælpe med at sikre din installation bedst muligt og inden for budget.

Læs mere om vores løsninger

Tyverialarm Integreret Sikring •  Adgangskontrol  •  Videoovervågning  •  Brandalarm  •  Låsesikring