STANLEY Security har mange års erfaring og ekspertise i at skræddersy løsninger til at beskytte medarbejdere, faciliteter, kunders aktiver og i sidste ende bundlinjen.

 

Hvorfor vælge STANLEY Security:

    Førende ISO9001:2015 certificeret leverandør til den danske finanssektor

    Markedsledende produkter & services til de højeste sikringsniveauer

    Eget 24/7 teknikerberedskab, med fleksible muligheder for serviceaftaler

    Remote Management for driftsovervågning og fjernadministration

Vi installerer og servicerer branchens førende sikringssystemer, både lokalt og internationalt. Eksempler på supporterede producenter:

          ICON1_50x50.png          ICON2_50x50.png               ICON2_50x50.png                                             

 

Vi er leverandør til nogle af de største banker, både i Danmark men også Internationalt

STANLEY Security leverer markedsledende produkter og løsninger, som hjælper med at holde finans- og banksektorens lokationer sikre. Dette både vha. elektroniske sikringsprodukter så som tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning og brandalarm - men også Remote Management og hosting-ydelser. Alt sammen for at mindske risikoen for tyveri, røveri, hærværk og svind, samt for at sikre tryghed og driftssikkerhed for kundens personale.

Vores innovative løsninger hjælper fx med at reducerer svindel med dankort, sikre fyldestgørende loghistorik, videodokumentation samt validering af bevægelsesmønstre og driftsovervågning af de fysiske on-site komponenter så som videokameraer, kortlæsere og øvrig elektronisk sikring.

 

I Danmark har vi årtiers erfaring med sikring af pengeløse filialer, ATM/hæveautomater, logistikcentre og øvrige fysiske lokationer inden for finans- og banksektoren.

Det giver os ekspertisen til at rådgive og vejlede branchen korrekt, ikke kun for at sikre en så optimal sikring som muligt, men også for at sikre regulationer, love og retningslinjer overholdes. 

Vores eget dedikerede Remote Management Team har alllokeret faste Remote Teknikere, som på distancen dagligt sikrer at alle kundernes lokationer drifter korrekt og optimalt, og reagerer uden ophold på fejl og afvigelser, så som fx tildækkede kameraer, offline netværksenheder eller mistænkelig adfærd. 

Ved at kombinere branchens bedste og højest certificerede sikringsprodukter med vores mangeårige erfaring og Remote Management ydelser, kan du trygt lade os sikre dine lokationer - uanset om der er tale om en enkelt lokation eller flere tusinde lokationer.

Én leverandør på tværs af landegrænser

Vi samarbejder med nogle af verdens største og bedste producenter, men udvikler og leverer også egne tjenester. Alt sammen for at sikre et så bredt og dynamisk sortiment som muligt, der kan tilpasses alle sikringsniveauer og behov, uanset størrelse.

Centraliseret projektering, drift, service og vedligehold er i højsædet hos os, og noget vi har stor erfaring med inden for netop bank- og finanssegmentet. Vores løsninger og koncepter til sektoren findes i hele Norden samt Centraleruopa, hvor vi leverer til nogle af de største og førende virksomheder.

Vores erfaring siger os, at dét at have én leverandør - og være i stand til at rulle den samme løsning ud på mange lokationer fordelt på tværs af flere lande eller hele kontinenter, har stor betydning for tilliden og tiltroen til en siokringsleverandør. Derfor arbejder vi målrettet på at sammensætte vores Internationale teams bedst muligt, så vi hele tiden udvikler os og er i stand til at være den absolut foretrukne leverandør i branchen.

Andre tilgængelige ressourcer:

Video Activated Verification

Video Activated Verification

Video Guard Tours

Remote Interactive Gatekeeper