STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion og få overblik over vores besøgsstatistik. Hvis du fortsætter uden at ændre dine indstillinger, godkender du samtidig brugen af vores Cookie- & Privatlivspolitik.

APSIS Lead

STANLEY Security anvender Apsis Lead til markedsføringsformål og til at se, hvorledes de besøgende anvender vores website.

Nej Ja
Performance in action

Bank & finans

Højteknologisk sikkerhed både lokalt og globalt

Vores kunder er danske og udenlandske banker, finansielle institutioner og investeringsselskaber, samt mindre erhvervsvirksomheder. Specielt i denne branche er der mange sikkerhedsmæssige udfordringer, der skal tages højde for i takt med, at der opstår stadig mere avancerede trusler.

STANLEY Security er førende ekspert inden for højteknologisk sikkerhed for bank-og finanssektoren og har både lokalt og globalt mange års erfaring indenfor branchen. Vi har brugerdefinerede løsninger med særligt fokus på kunder, medarbejdere og ejendomme netop til denne sektor. Det gør det både sikkert og omkostningseffektivt for dig at overlade overvågning, sikkerhed og vedligeholdelse af vores sikkerhedsforanstaltninger til os.

 

Vil du vide mere?

Firmanavn:
Navn:
Telefon:
Email:
Branche: