Vi har de rette løsninger til sikring af kontor og industri, med skalérbare løsninger af både tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning og brandalarm.

 

Hvorfor vælge STANLEY Security:

    ISO9001:2015 certificeret installatør, garanti for pålidelig leverandør

    Markedsledende produkter & services til kontor- og industri

    Eget 24/7 teknikerberedskab, med fleksible muligheder for serviceaftaler

    Remote Management for driftsovervågning og fjernadministration

    Eksperter i ensrettede løsninger til kunder med mange lokationer

    Egne sikkerhedseksperter yder gratis rådgivning og vejledning

 

Vi installerer og servicerer branchens førende sikringssystemer, både lokalt og internationalt. Eksempler på supporterede producenter:

          ICON1_50x50.png          ICON2_50x50.png               ICON2_50x50.png                                             

 

Pålidelig sikkerhedspartner til dansk industri

Lige fra de mindre ejendomme med ganske få brugere, til de helt store industri- og kontormuljøer med mange lokationer, har STANLEY Security løsningerne og de services der skal til, for ikke kun at sikre ejendommene mod indbrud, hærværk og tab, men også til at give dig indsigter i dine brugeres og medarbejderes adfærd.

Alt sammen strikket sammen i én samlet leverance, så du kan fokusere på at drive din virksomhed i stedet for at bekymre dig om sikkerheden, sundheden og sikringen af dine ejendomme.

Du er i trygge hænder hos STANLEY Security

God tyverisikring er ikke altid nem at finde; der er mange leverandører og mange forskellige systemer at vælge mellem.

Med en løsning fra STANLEY Security, samarbejder du ikke kun med én af verdens førende leverandører inden for elektronisk sikring, du samarbejder også med en ISO-certificeret installatør, der stiller højre krav til både funtionalitet, kvalitet og naturligvis servicering af dine systemer. Vi leverer systemer til ejendomme i alle størrelser, uanset om du skal sikre én lokation eller har flere ejendomme fordelt på mange forskellige lokationer.

Vores erfaring og kendskab til kravene inden for sikringsniveauer, medlemsskab af Sikkerhedsbranchen og certificering hos Forsikring & Pension, betyder at du er i trygge hænder hos os. Vi er leveringsdygtige på alle typer anlæg og størrelser, til de fleste behov - også inden for dét budget du har. Det behøver ikke være den dyreste løsning, at vælge høj kvalitet og en troværdi samarbejdspartner.

Adgangskontrol & Management Systemer

For langt de fleste kontorejendomme, er et afprøvet og pålideligt adgangskontrolsystem vitalt for driften. STANLEY Security leverer nogle af markedets absolut førende løsninger, som eksempelvis Amag Symmetry, Pacom Unison og Genetec Security Center. Vi har ikke blot lokal, men international ekspertise, inden for sikring af kontorejendomme og industri. Med eget fagligt højt uddanet teknikerberedskab, er vi ikke kun i stand til at designe, projektere og rådgive om den rigtige løsning til det konkrete behov, vi er også i stand til døgnet rundt at levere en hurtig og pålidelig service.

Ved at vælge den rigtige adgangskontrolløsning og tilhørende Management Platform, kan selv lokationer med mange tusinde brugere let administreres og vedligeholdes. Med vores Remote Management ydelse, kan vi endda supportere på distancen, helt uden at skulle have en tekniker fysisk på lokationen. 

Videoovervågning i alle størrelser

I modsætning til traditionelle videoovervågningssystemer kan STANLEY Security tilbyde fleksible lagringsløsninger, enten hvor alle optagelser lagres eksternt i vores sikrede og krypterede Cloud. Vi har certificerede teknikere og har et højt fagligt kompetenceniveau inden for langt de fleste systemer på markedet, hvilket er din sikkerhed for at du altid får den rigtige løsning til dit behov.

Uanset om der er tale om en preventiv tryghedsskabende løsning, eller en avanceret analysebaseret perimeterløsning, har vi produkterne og ekspertisen til at levere og servicere løsningen, døgnet rundt. Teknoligien inden for videoovervågning er i kraftig udvikling, en udvikling som vi ikke blot følger med i, men også selv aktivt har egne teams til at egenudvikle og forbedre, så alle vores kunders behov kan dækkes. En overvågningsløsning fra STANLEY Security kan endvidere altid tilsluttes vores døgnbemandede kontrolcentraler, som vha. analyse- og alarmintegration, på distancen kan verificere vha. livevisning.

Læs mere om vores løsninger

Tyverialarm  •  Adgangskontrol  •  Videoovervågning  •  Brandalarm  •  Låsesikring