STANLEY Security sikrer kosteffektivt, simpelt og i dét sikringsniveau du har behov for, uanset om du har én fysisk butik eller en stor kæde med mange lokationer.

 

Hvorfor vælge STANLEY Security:

    ISO9001:2015 certificeret installatør, garanti for pålidelig leverandør

    Markedsledende produkter & services til detailbranchen

    Eget 24/7 teknikerberedskab, med fleksible muligheder for serviceaftaler

    Remote Management for driftsovervågning og fjernadministration

    Eksperter i ensrettede løsninger til kunder med mange lokationer

Vi installerer og servicerer branchens førende sikringssystemer, både lokalt og internationalt. Eksempler på supporterede producenter:

          ICON1_50x50.png          ICON2_50x50.png               ICON2_50x50.png                                             

 

Løsninger skræddersyet til detailbranchen

Lige fra den mindre selvstændige med ganske få ansatte, til store butikskæder med mange lokationer, har STANLEY Security løsningen og de services der skal til, for ikke kun at sikre virksomheden mod indbrud, svind og tab, men også til at give dig indsigter i dine kunders og medarbejderes adfærd.

Alt sammen strikket sammen i én samlet leverance, så du kan fokusere på at drive din virksomhed i stedet for at bekymre dig om sikkerheden, sundheden og sikringen af dine butikker.

Du er i trygge hænder hos STANLEY Security

For mange detailbutikker er tyverisikring et krav. God tyverisikring er dog ikke altid nem at finde, der er mange leverandører og mange forskellige systemer.

Med en tyverialarm fra STANLEY Security, samarbejder du ikke kun med én af verdens førende leverandører inden for elektronisk sikring, du samarbejder også med en ISO-certificeret installatør, der stiller højre krav til både funtionalitet, kvalitet og naturligvis servicering af dine systemer. Vi leverer systemer til butikker i alle størrelser, uanset om du skal sikre én lokation eller har butikker fordelt på mange forskellige lokationer.

Vores erfaring og kendskab til kravene inden for sikringsniveauer, medlemsskab af Sikkerhedsbranchen og certificering hos Forsikring & Pension, betyder at du er i trygge hænder hos os. Vi er leveringsdygtige på alle typer anlæg og størrelser, til de fleste behov - også inden for dét budget du har. Det behøver ikke være den dyreste løsning, at vælge høj kvalitet og en troværdi samarbejdspartner.

Intelligent & Smart Videoovervågning

Hold øje med alle de vigtigste aktiviteter i din virksomhed. Med single- og multi-site-visning, live-streaming og videooptagelse er det let at overvåge de vigtigste aspekter af din virksomhed, når du ikke selv kan være der. Du har mulighed for at starte live-visning fra dine kameraer på alle tider af døgnet, og hvorfra du er i verden.

Der medfølger en intelligent App til Smartphone, hvorfra du kan tilgå dine kameraer, se dine optagelser og opsætte avancerede og smarte analyse-baserede handlinger, baseret på fx bevægelse i kameraets synsfelt.

Du kan modtage alarmer og adviseringer direkte på mobilen eller på mail, hvis en opsat regel aktiverer.

Få sikker og pålidelig video
I modsætning til traditionelle videoovervågningssystemer kan STANLEY Security tilbyde fleksible lagringsløsninger, enten hvor alle optagelser lagres eksternt i vores sikrede og krypterede Cloud, direkte i kameraerne via SD-kort, på en dedikeret videooptager - eller som et mix af alle tre dele. Dét sikrer at du altid har optagelser tilgængelige, uanset hvor du er.

Skulle butikken blive ramt af brand eller oversvømmelse, er det ekstra fordelagtigt at have sine optagelser lagret i Clouden, så ikke de går tabt.

Cloud-løsning med let adgang og administration
Sikker, 24/7-365 Cloud-optagelsesmulighed eliminerer behovet for yderligere hardware og giver adgang til live-visning og optagede videoklip. Du tilgår nemt og simpelt dine optagelser og kameraer fra din foretrukne web-browser, og behøver ikke at bruge dyre IT-ressourcer på at konfigurere netværk.

Trådløs tyverialarm med App til smartphone

Vi har forskellige sikringsløsninger inden for tyverialarm. Den mest anvendte inden for detail er trådløs, simpel og kosteffektiv at installere - og endnu bedre, den er simpel og let at anvende i hverdagen for kunden, uden at gå på kompromis med kavliteten eller sikkerheden.

En startpakke leveres komplet med en centralenhed, et betjeningspanel, dørmagnet og en bevægelsesdetektor - og kan udvides med dét antal komponenter du har behov for. Du kan derfor komme hurtigt og billigt i gang, men stadig overholde kravene fra dit forsikringsselskab. Hele løsningen er altid tilgængelig fra den medfølgende App, hvor du kan slå alarmen til- og fra, samt se hvem der har været i butikken og hvornår.

Anlægget vil sende til vores Rigspolitigodkendte Kontrolcentral, så du altid er sikret overvågning af din butik - også når du ikke selv kan være tilstede, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

 

Læs mere om vores løsninger

Tyverialarm  •  Adgangskontrol  •  Videoovervågning  •  Brandalarm  •  Låsesikring