STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

Detail

Sikkerhed til detail – og optimering af din butik

Som detailbutiksejer står du tit over for mange udfordringer i bestræbelserne på at opretholde din konkurrenceevne – og her kan øget sikkerhed hjælpe fx med at reducere spild og svind. Sammen med omkostningsstyring og forbedring af driftseffektiviteten har spild og svind en direkte indvirkning på din virksomheds overskud.

Officielle statistikker viser, at svind i dansk detailhandel ligger på ca. 1,4 % af den samlede omsætning. Dette tal varierer kun lidt fra branche til branche og er på europæisk plan identificeret som 38,2 % relateret til butikstyveri, 11,5 % administrativt og ikke kriminelt svind, 34,9 % medarbejdere og 15,4 % relateret til leverandørsvind.*

Vi har udviklet et effektivt værktøj til detailbranchens udfordringer. Her får du fuld kontrol både over butikken og tilhørende faciliteter – og det giver dig ikke kun bedre sikkerhed, men også bedre indsigt i, hvordan din butik fungerer. Det kan eksempelvis være ved at bruge kameraovervågning til at bidrage med nyttige oplysninger om dine kunders trafikmønstre, hvilke områder og varer dine kunder kigger mest eller mindst på, og hvor mange der er i butikken hvornår. Med den indsigt kan du fintune dit butikskoncept, fx dine tilbud, kampagner og ikke mindst vagtplaner, så du kan holde omkostningerne nede, reducere svind, forhindre tab og samtidig øge sikkerheden.

Vi løser opgaver for alt fra store fødevarekæder til mindre butikker og forhandlere, så vi kan helt sikkert også sammensætte en løsning, der passer til dig.

sikringsmuligheder i DETAILBRANCHEN

sikringsmuligheder i DETAILBRANCHEN

Integreret sikkerhedssystem til detail

Hos STANLEY Security hjælper vi detailhandlen ved at integrere alle de nødvendige sikkerhedssystemer i én omkostningseffektiv løsning, dvs. at du får kameraovervågningadgangskontrol, tid og fremmøde kontrol, tyverisikring og brandsikring samlet. Vi kan også tilbyde din detail butik mere end bare sikkerhed, fx kan vi levere og integrere persontællere, POSsearch samt hard- og software til afsløring af bedrageri.

Som din sikkerhedspartner holder vi hele tiden øje med effekten af dit sikkerhedssystem. Derfor kan vi fx fortælle dig, hvor meget dine udgifter i forbindelse med svind og tyveri er reduceret, og evt. finde løsninger til at reducere risikoen og driftsomkostningerne endnu mere. Vi er selv meget omkostningsbevidste og kan ved hjælp af fjernstyring minimere dine udgifter til blandt andet teknikerbesøg.

Kontakt os hvis du vil vide mere om, hvilke sikkerhedsløsninger der er bedst egnet til netop din virksomhed.

 

*Global retail theft barometer 2014