STANLEY Security har mange års erfaring med sikring af skoler, gymnasier, universiteter og andre uddannelsesfaciliteter. 

 

Hvilke sikringsprodukter kan vi tilbyde:

    Moderne brandalarmeringssystemer

    Markedets førende Adgangskontrolsystemer

    Avancerede Tyveri- og Videoovervågningssystemer

    Låsesikring via egen låseafdeling

    Integrerede løsninger med fælles Management Platform

Vi installerer og servicerer branchens førende sikringssystemer, både lokalt og internationalt. Eksempler på supporterede producenter:

          ICON1_50x50.png          ICON2_50x50.png               ICON2_50x50.png                                             

 

Løsninger skræddersyet til uddannelse

Vi forstår behovet for sikring af uddannelsesfaciliteter, uanset størrelsen. Krav og behov til den specifikke løsning varierer naturligvis, alt efter om der er tale om en børnehave eller en stor universitetspark. Vigtigheden af simple og effektive systemer, med lang holdbarhed og skalérbar funktionalitet, er dog oftest det samme. Derfor leverer vi udelukkende åbne, afprøvede og holdbare løsninger, med et højt fagligt niveau og kvalitetsstandarder.

Du er i trygge hænder hos STANLEY Security

Vi kan tilbyde de fleste typer af sikringssystemer, lige fra brandalarm til tyverialarm, adgangskontrol og videoovervågning. Med eget landsdækkende teknikerberedskab, både til installation og service, kan vi døgnet rundt levere hurtig og god service. Med mange brugere på de fleste uddannelsesinstitutioner, er driftstop eller tekniske fejl kritisk. STANLEY Security er ISO9001:2015 certificeret og tilbyder døgnservice, hvorfor din sikringsinstallation altid vil være i trygge hænder hos os.

Åbne systemer og afprøvede løsninger er vigtige, hvorfor vi altid vil skabe og levere lige netop dét system, som der er konkret behov for. Vores sikkerhedseksperter yder rådgivning og vejledning, og vores produktspecilister deltager gerne i en fysisk besigtelse, for at sikre den tekniske installation kan efterleve de fysiske rammer og det konkrete behov.

Ved akut servicebehov, kan fjerntjenester som vores Remote Management sikre assiastance og fejlretning, uden man behøver at vente på en teknikers fysiske ankomst. På den måde kan større driftsstop afværges og nedetider undgås. Services som vores Video Alarm Verification kombinerer tyverialarm og videoovervågning, således at vores kontrolcentral via live-video kan verificere en aktiveret tyverialarm, selv inden en evt. vagtpatrulje ankommer på stedet. Det mindsker risikoen for hærværk og unødige følgeskader og kan hurtigt assistere med bevissikring af en evt. kriminel gerning.

Pålidelige Management Systemer

Med mange brugere er kravene til et pålideligt og afprøvet management system vitale for de fleste institutioner og fakulteter. Der findes mange forskellige systemer på markedet, hvilket kan gøre det vanskeligt at vælge det rigtige. Et forkert system kan få store konsekvenser og kan være beskosteligt at udskifte. Derfor tilbyder vi kun afprøvede løsninger og platforme, som allerede anvendes i stort omfang i både Danmark og internationalt. Vi er eksperter i både Amag Symmetry, Genetec Security Center og Pacom Unison platformene - der alle kan integrere både adgangskontrol, kortproduktion, tyverialarm og videoovervågning ét sted.

Videoovervågning On-Premise og i Clouden
Videoovervågning er tryghedsskabende og derfor er kravene og behovene store, særligt inden for uddanelsessektoren. Primært ønskes perimeteren sikret, værende området på og omkring selve institutionen. Dette skaber tryghed for brugerne, ligesom der bevissikres ved kriminel aktivitet så som hærværk, indbrud eller lignende. Eftersom det kan få store konsekvenser hvis en lokation må lukkes ned pga. brand, hærværk eller anden større uregelmæssighed, er den rette overvågningsløsning vital.

Vi anvender kun de førende producenter og kan levere både små og store overvågningsløsninger. Eftersom der kan være store forskellige i, hvad de enkelte kameraer skal overvåge - og dermed hvilket overvågningsmateriale man ønsker fra disse - foretager vores sikkerhedseksperter altid en vurdering af behovet, inden et konkret produkt og producent vælges. Det er muligt at have on-premise optagere, eller man kan bruge vores avancerede og moderne Cloud-hosting miljø, hvis man ønsker en redundant og sikker ekstern lagring af sine optagelser. 

Læs mere om vores løsninger

Tyverialarm  •  Adgangskontrol  •  Videoovervågning  •  Brandalarm  •  Låsesikring