Kompetent sikkerhedspartner med mangeårigt samarbejde med den danske offentlige sektor. STANLEY Security hjælper med design, installation og servicering af alle sikringsinstallationer til den offentlige sektor.

 

Hvorfor vælge STANLEY Security:

    ISO9001:2015 certificeret installatør, garanti for pålidelig leverandør

    Markedsledende produkter & services til den offentlige og kommunale sektor

    Eget 24/7 teknikerberedskab, med fleksible muligheder for serviceaftaler

    Remote Management for driftsovervågning og fjernadministration

    Eksperter i ensrettede løsninger til kunder med mange lokationer

Vi installerer og servicerer branchens førende sikringssystemer, både lokalt og internationalt. Eksempler på supporterede producenter:

          ICON1_50x50.png          ICON2_50x50.png               ICON2_50x50.png                                             

 

Når det kommer til driften af sikkerhed i offentlige bygninger såsom kommunale og regionale enheder samt kontorhoteller, kan det være en udfordring at kombinere åbenhed med god sikkerhed.

STANLEY Security har flere års erfaring med at etablere og vedligeholde sikkerhedsstandarden indenfor denne branche. Ved hjælp af integrerede og strømlinet løsninger, der både beskytter ejendommen og eventuelle lejere eller ansatte, er det muligt for vores kunder at fokusere på deres kerneforretning.

Løsningerne gælder alt lige fra adgangskontrol på et lokalt rådhus, til beskyttelse af områder med personfølsomme data, fængsler samt generel skalsikring af bygninger med erhverv.

Vi forstår budgetpresset på de lokale myndigheder, boligforeninger og det offentlige generelt. Vi vægter derfor samarbejdet højt for at sikre, at vi gennem dialog får skabt målrettede sikkerhedsløsninger, der passer bedst til dit behov.

Vores dedikerede Business Development team har endvidere mangeårig erfaring med private såvel som offentlige udbud, og har egne rådgivningskesperter, hvilket er din tryghed for at vi forstår processen og tilbudsgivning eller gældende regler.

Med hundredevis af installationer udført i hele landet, har vi et bredt kendskab til alle typer og størrelser af sikringsbehov, uanset om der er tale om en enkelt lokation eller en større mængde ejendomme.

Åbne systemer og ensrettede installationer

For de fleste offentlige, regionale og kommunale sikringsinstallationer er der behov for valg af en åben og skalérbar løsning, der ikke er låst til kun én leverandør. Eftersom reglerne inden for offentlige udbud altid skal overholdes, er det kritisk at nye installationer og systemer altid er åbne og frit kan serviceres af den leverandør, som ender med at vinde et udbud.

Hos STANLEY Security har vi en dedikeret Business Development afdeling, der er eksperter i offentlige udbud og tilhørende design af sikringsløsninger. Dette værende uanset om der er tale om tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning eller brandsikring. Vi yder endvidere altid gratis og uforpligtende rådgivning, hvorfor vi altid kan kontaktes for support eller assistance ifbm. et konkret behov.

Kompetent og erfaring leverandør til det offentlige
STANLEY Security er ikke kun en af verdens førende leverandører inden for elektronisk sikring, vi har også et solidt fagligt højt kompetenceniveau med leverancer til den danske offentlige sektor. Vi leverer løsninger og services til en lang række forskellige sektorer, værende både til hospitaler, skoler, universitetsparker og infrastruktur. 

Læs mere om vores løsninger

Tyverialarm  •  Adgangskontrol  •  Videoovervågning  •  Brandalarm  •  Låsesikring