STANLEY Security sikrer kosteffektivt, simpelt og i dét sikringsniveau du har behov for, uanset størrelsen på din produktions- eller logistikvirksomhed. Vi har erfaringen og ekspertisen til at skabe den helt rigtige løsning, der imødekommer dit konkrete behov.

 

Hvorfor vælge STANLEY Security:

    ISO9001:2015 certificeret installatør, garanti for pålidelig leverandør

    Markedsledende produkter & services til produktions-, transport- og logistik

    Eget 24/7 teknikerberedskab, med fleksible muligheder for serviceaftaler

    Remote Management for driftsovervågning og fjernadministration

    Eksperter i højsikkerhedsløsninger med én eller mange lokationer

Vi installerer og servicerer branchens førende sikringssystemer, både lokalt og internationalt. Eksempler på supporterede producenter:

          ICON1_50x50.png          ICON2_50x50.png               ICON2_50x50.png                                             

 

Løsninger skræddersyet til produktion og logistik

Lige fra den mindre transport- eller logistikvirksomhed med ganske få ansatte, til de helt store logistikcentre, har STANLEY Security løsningen og de services der skal til, for ikke kun at sikre virksomheden mod indbrud, svind og tab, men også til at give dig indsigter i dine medarbejderes adfærd samt tryghed for at din løsning drifter optimalt og med så få driftsforstyrrelser som muligt.

Alt sammen strikket sammen i én samlet leverance, så du kan fokusere på at drive din virksomhed i stedet for at bekymre dig om sikkerheden, sundheden og sikringen af dine lokationer.

Du er i trygge hænder hos STANLEY Security

For mange transport-, logistik og produktionsvirksomheder er tyverisikring et mindstekrav. Derudover anvendes der oftest et solidt og moderne adgangskontrolsystem, samt videoovervågningsløsning. De rigtige løsninger - og de rigtige leverandører - er dog ikke altid nemme at finde.

Med en sikkerhedspartner i STANLEY Security, samarbejder du ikke kun med én af verdens førende leverandører inden for elektronisk sikring, du samarbejder også med en ISO-certificeret installatør, der stiller højre krav til både funtionalitet, kvalitet og naturligvis servicering af dine systemer.

Undgå driftsstop i forsyningskæden

Transport- og logistikvirksomheder står overfor nogle helt særlige sikkerhedsudfordringer i hele forsyningskæden. Der er brug for at kunne beskytte og holde styr på chauffører, køretøjer og kundernes værdifulde varer hele vejen igennem systemet.

Lagerbygninger og distributionscentre skal fungere problemfrit og med fuld sikkerhed. Vigtigst af alt, skal både risici og omkostninger reduceres i så høj grad det er muligt. STANLEYs Security's svar er en 360° integration.

Vi har med stor succes implementeret totalløsninger i logistikvirksomheder over hele Europa, hvor vi har rådgivet, designet, installeret og serviceret anlæg og løsninger i alle størrelser.

En defekt i sikringsinstallationerne, fx adgangskontrollen eller portstyringen, kan få store økonomiske konsekvenser og medføre unødige tab og forsinkelser.

Derfor er det kritisk at vælge en samarbejdspartner, der anvender afprøvede og holdbare komponenter, samt tilbyder døgnservice med hurtig teknikerassistance, hvis behovet skulle opstå.

 

Anbefalede Løsninger

Lær mere om vores integrerede løsninger, der hjælper din virksomhed med at beskytte aktiver, optimere driften og udvikle sig sikkert, produktivt og effektivt.

Læs mere om vores andre løsninger

Videoovervågning  •  Brandalarm  •  Låsesikring