STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

Mellemstore virksomheder

Sikkerhed for mellemstore virksomheder

Ejere af mellemstore virksomheder skal tage rigtig mange beslutninger. Hos STANLEY har vi derfor gjort det nemmere for dig og udviklet en pakke med forskellige produkter, der gør det lettere for dig at træffe beslutninger om din totale sikkerhedsløsning. De forskellige løsningspakker er designet til at dække sikkerhedsbehovet for mellemstore virksomheder, og du kan både udvide eller forenkle pakkerne efter eget behov.

Selve anlægget er højteknologi, smart, simpelt og fleksibelt i sin opbygning, og pakket ind i smukt, trådløst design. Du kan udbygge systemet med en lang række forskellige komponenter og detektorer, som blandt andet Foto PIR med billedoverførsel til enten Kontrolcenteret eller via din app adgang. Alarmsystemet er født brugervenligt, og du kan betjene det både via brugerkode, adgangskort, nøglebrik, internettet, apps og teleopkald. Derudover er systemet tilkoblet fjernsupport, så vi altid kan opdatere og servicere dig, uden at ulejlige dig med et fysisk teknikerbesøg.

 

STANLEY gør det nemt for mellemstore virksomheder

Vi er specialiseret i sikkerhedsløsninger til mellemstore virksomheder. Vi ved at der kan være store forskelle i ønsker, behov og krav hos den enkelte. Vores løsning er derfor fleksibel, og vi tilpasser naturligvis alarmsystemet til din virksomhed – afhængig af, hvilket serviceniveau du ønsker. Vælger du vores standardpakke, får du 24/7 overvågning samt fjernservice-adgang, så du konstant har overblik over din sikkerhedssituation – uanset om du er i virksomheden, eller du er online på systemet. På den måde kan du altid foretage løbende kontrol, gribe ind hvis det kræves eller følge op på en situation.

Som virksomhed kan du med fordel leje vores tyverialarm via vores in-house finansieringsløsning STANLEY Assure™. Aftalen giver dig en række fordele, som betyder, at du kan koncentrere dig om din kerneforretning uden at skulle bekymre dig om sikring af dine aktiver.

Du kan læse mere om vores løsninger her til højre eller udfylde felterne, så kontakter vi dig.