STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

Adgangskontrol - sikkerhedssystem til virksomheder

Løsninger der skaber tryghed for forretningen og personalet

Adgangskontrol er en let og effektiv løsning til virksomheder med mange medarbejdere. Med adgangssikring kan du begrænse både gæster og personalets færden, samt holde uønskede ”gæster” ude. Du kan endvidere se, hvem der har været hvor og hvornår, hvilket er en stor hjælp, hvis uregelmæssigheder senere skal efterforskes.

STANLEY Securitys adgangskontrol systemer, er brugervenlige og kan benyttes med både kort og kode i stedet for nøgle. Et tabt kort slettes blot i systemet – og sikkerheden er stadig i top. Derimod kan en tabt nøgle, blive en dyr affære, da det ofte betyder omkodning af alle virksomhedens døre eller nye nøgler til samtlige ansatte.

Vi leverer effektive løsninger til både større og mindre integrerede systemer. Vores Sikringskonsulenter rådgiver og vejleder om dine muligheder samt informere om de nyeste og mest relevante løsninger på markedet. 

Kontakt os for yderligere information eller book et møde med en af vores sikringskonsulenter 

Lej dit anlæg

Vi er fleksible, når det kommer til at sammensætte en komplet service til din virksomhed. Vi tilbyder også STANLEY AssureTM, som er vores in-house leje-aftale, der giver dig mulighed for at leje vores sikringsløsning mod en månedlig ydelse.