Elektronisk Varesikring / EAS

Reducér risikoen for svind og tyveri med professionel varesikring

Elektronisk varesikring er en simpel og kosteffektiv måde, hvorpå svind og tyveri kan reduceres. STANLEY Security leverer markedsledende varesikring til den danske og internationale detailbranche.

 

           Simpel installation og vedligeholdelse

            Moderne teknologi med bredt sortiment

            Reducér tyveri og svind på en kosteffektiv måde

            Installeret, serviceret og vedligeholdt af STANLEY Security

Lad os sørge for din varesikring

Som butiksejer ved du, at din konkurrenceevne af meget afhængig af en lang række faktorer som fx håndtering af administrationsudgifter, reduktion af spild, forbedring af effektiviteten og ikke mindst en effektiv varesikring, så dine investeringer er beskyttet. Her kan vi tilbyde dig erfaringer og indsigt fra diverse markeder i Europa og USA. Vores mål er simpelt: Vi ønsker at beskytte dig mod både svind, butikstyveri, indbrud og røveri. 

I dag hjælper vi allerede med varesikring i både store fødevarekæder og i mindre uafhængige butikker, og vi kan derfor altid tilbyde dig effektive, skræddersyede værktøjer, der giver dig fuld kontrol over din butik og ikke mindst sikkerhed i hverdagen.

Som supplement til din varesikring kan du få hjælp med peoplecounting, som giver dig nyttige oplysninger om kundetrafikken og besøgstal i din butik. En nyttig viden når du fx skal forberede bemandingsplanlægning, merchandising og præsentation - alt sammen for at øge bruttofortjenesten.

Kontakt os om varesikring

Vi kan give dig alle de moderne muligheder for at sikre din butik optimalt og ikke mindst mindske dit svind enkelt og effektivt, så det kan aflæses på din omsætning frem for din afskrivning. På de følgende sider har vi samlet en række af vores tilbud, så du kan læse meget mere om vores enkelte løsninger inden for varesikring. Vil du vide mere om, præcis hvordan de forskellige løsninger inden for varesikring kan installeres og blive en realitet for netop din virksomhed, kan du få en af vores sikringskonsulenter til at kontakte dig ved at udfylde felterne her til højre.

Serviceberedskab 24/7-365

Der kan på alle vores løsninger tegnes Serviceaftale, helt efter dét behov som den enkelte kunde har. Aftalen kan omfatte fuld service og vedligehold, døgnet rundt, eller blot et årligt eftersyn af anlægget.

Vi skaber og tilrettelægger den helt rigtige serviceaftale med hver enkelt kunde, for at sikre de er dækket så godt ind som overhovedet muligt, mens deres løbende omkostninger holdes så langt nede som muligt.

Uagtet valget af Serviceaftale står vores Serviceberedskab altid klar til hjælpe. Vores Serviceteknikere udfører de fleste af deres opgaver inden for normal arbejdstid, men opstår behovet uden for arbejdstid - fx om natten - vil vores Vagthavende Teknikere altid være klar til at rykke ud, ligegyldigt hvor i landet kunden befinder sig.

Book et møde med en af vores sikringskonsulenter, så også din virksomhed kan sikres professionelt og kosteffektivt