Videoovervågning / TVO

Videoovervågning og sikkerhedskameraer skaber tryghed for både medarbejdere og kunder. Samtidig virker de præventivt for ubudne gæster og sikrer dokumentation og optagelser af uønskede hændelser.

 

             De nyeste og mest intelligente systemer på markedet

              Bred vifte af kameramodeller til ethvert behov

              Lokale netværksoptagere eller Cloud-lagring

              Hosting & VMaaS ydelser

Vi installerer og servicerer branchens førende videosystemer, både lokalt og internationalt. Eksempler på supporterede producenter:

ICON1_50x50.png                      ICON2_50x50.png                        ICON2_50x50.png

 

Skab tryghed Jeres medarbejdere og kunder

Ligegyldigt om din virksomhed er stor eller lille, kan et indbrud eller hærværk være altafgørende for om virksomheden kan fortsætte driften eller ej. 

Selvom virksomheden skulle være sikret med en tyverialarm eller et adgangskontrolsystem, er videooveråvgning en af de mest anvendte metoder sikring af virksomheder og deres medarbejdere.

Hos STANLEY Security designer, installerer, vedligeholder, opgraderer og overvåger vi en lang række af moderne videoløsninger, der indfrier enhver kundes individuelle behov. Lige fra funktionalitet, budget og integrationer med andre eksisterende sikringssystemer.

Vi leverer løsninger til både de mindre liberale erhverv, kædekunder i fx detailbranchen samt til store banker, logistik- og transportsektoren og den offentlige sektor som eksemplvis ministerier eller kommuner.

Teknologien er i konstant udvikling inden for videoovervågning, hvorfor der løbende kommer nyere og bedre produkter på markedet. Vores produkt-teams arbejder konstant på udvikling og implementering af nye og professionelle løsninger, så vores kunder til hver en tid kan være trygge ved at have os sikkerhedspartner.

Intelligente og moderne løsninger

Vi anvender altid den nyeste teknologi i vores videoløsninger. Vi kan tilbyde kosteffektive enkle kameraer og optagere, men også de mere avancerede løsninger, som anvender højteknologisk kunstig intelligens:

  • Netværksbaserede optagere og kameraer
  • Cloud-support med fjernadgang for kunden
  • VMaaS løsninger, med hosting af VMS løsningen i skyen
  • Analyseværktøjer, både "edge" i selve kameraerne, eller som back-end analyse fra vores Kontrolcentral
  • Flere Remote Management ydelser fra vores Kontrolcentral i form af eksempelvis Videoverifering, Videoalarm eller Remote Gate Keeper.
 

 

Flere muligheder med videoovervågning

Alarm Video Verification

Video Activated Verification

Site Occupancy Management

Video Guard Tours

COVID-19 kræver nye teknologier

Da COVID-19 gjorde sit indtog i verden, måtte sikkerhedsindustrien hurtigt skabe nye og innovative løsninger, for at kunne imødekomme de nye ændrede sikkerhedsbehov.

Mange virksomheder fik nye opgaver, både for at sikre deres drift, men også for at kunne passe tilstrækkeligt på deres medarbejdere og kunders sikkerhed og sundhed.

Som markedsledende sikkerhedsleverandør, har STANLEY Security en række løsninger, som ikke blot kan håndtere mange af de nye krav automatisk, vi har også løsninger som øger trygheden og sikkerheden for vores kunder og deres medarbejdere.

Vores STANLEY HTD løsning foretager fx automatisk scanning af personers temperatur, og kan varsle via lyd samt e-mail, hvis en persons temperatur er for høj. Samtidig har vi sikret at systemet kan integreres med eksisterende sikringsløsninger så som både tyverialarm og adgangskontrol. Det gør det simpelt at anvende i praksis, idet løsningen kan fungere fuldt autonomt uden nogle skal varetage målingerne manuelt.

Dernæst lancerede vi vores STANLEY SOM (Site Occupancy Management), som hjælper kunderne med at foretage persontælling ved ind- og udgang af deres lokation. Systemet foretager tællingen fuldt automatisk ved hjælp af avanceret video-analyse, som kan vises til besøgende på en monitor. Grænseværdier for, hvor mange personer som må være tilstede i fx en butik, vises ligeledes på monitoren - og skulle grænsen overstiges, vises dette via simpel grafik på skærmen, sammen med den estimerede ventetid som måtte opstå.

Løsninger som disse er med til at sikre vores kunder, deres værdier - og ikke mindst deres medarbejdere. Er du interesseret i at høre om hvordan vores videoløsninger kan integreres i din virksomhed, skal du blot kontakte vores sikringskonsulenter - link findes nedenfor.

Mangeårig erfaring med både mindre, mellemstore samt de større og komplekse sikringsløsninger

Vi kan løse alle typer af sikringsopgaver, fra de simplere mindre installationer, som oftest ses i de mindre liberale erhvev, til de mellemstore og større installationer i eksempelvis Detailbranchen samt hos større erhverv. Med over 30 års erfaring af leverancer til det danske erhvervsliv, har vi de rette løsninger, ydelser og kompetencer til at løfte alle behov.

Vores moderne og innovative løsninger spænder bredt, og ses mange steder rundt om i landet, blandt andet hos flere af de store butikskæder, bank- og logistik sektorerne, erhvervsejendomme, offentlige og kommunale regioner samt hos nogle af verdens største virksomheders datacentre.

Du kan derfor føle dig helt tryg ved at vælge STANLEY Security som din foretrukne sikkerhedspartner.

Serviceberedskab 24/7-365

Der kan på alle vores løsninger tegnes Serviceaftale, helt efter dét behov som den enkelte kunde har. Aftalen kan omfatte fuld service og vedligehold, døgnet rundt, eller blot et årligt eftersyn af anlægget.

Vi skaber og tilrettelægger den helt rigtige serviceaftale med hver enkelt kunde, for at sikre de er dækket så godt ind som overhovedet muligt, mens deres løbende omkostninger holdes så langt nede som muligt.

Uagtet valget af Serviceaftale står vores Serviceberedskab altid klar til hjælpe. Vores Serviceteknikere udfører de fleste af deres opgaver inden for normal arbejdstid, men opstår behovet uden for arbejdstid - fx om natten - vil vores Vagthavende Teknikere altid være klar til at rykke ud, ligegyldigt hvor i landet kunden befinder sig.

Vores teknikere er uddannede inden for alle deres arbejdsområder, værende fx tyverialarmer, videoovervågning samt adgangskontrol. De efteruddannes løbende efter behov, så vi altid sikrer at orpetholde kendskab til både regulationer og lovkrav, men også så de godt klædt på til nye teknologier og systemer, efterhånden som de indføres på markedet.

Hos STANLEY Security er vores teknikere en af vores absolut vigtigste ressourcer, og som oftest vores ansigt udadtil hos vores kunder. Derfor er det vigtigt for os at vores teknikere ikke blot er kompetente, men også trives og er motiverede i deres dagligdag. Vi lægger stor vægt på, at denne glæde ved arbejdet og ekspertisen i udførslen, skinner igennem på hvert eneste kundebesøg.

Book et møde med en af vores sikringskonsulenter, så også din virksomhed kan sikres professionelt og kosteffektivt