Cloud, Hosting & SaaS

Teknologien inden for videoovervågning er i konstant udvikling. Nye muligheder som Cloud, VMaaS og hosting skaber nye måder at håndtere og drifte sin overvågning på.

 

           De nyeste og mest intelligente systemer på markedet

            Bred vifte af kameramodeller til ethvert behov

            Lokale netværksoptagere eller Cloud-lagring

            Hosting & VMaaS ydelser

Cloud, SaaS & Hosting

Innovation er et af vores kerneområder, og vi arbejder hele tiden på at indføre nye og forbedrede markedsledende sikringsprodukter til det danske og internationale marked.

Vi indfører derfor løbende nye systemer og løsninger, som på en sikker og kosteffektiv måde kan levere tryghed og sikkerhed til vores kunder. Af de seneste og nyeste tiltag er lanceringerne af Cloud-baserede systemer samt vores SaaS- og VMaaS-ydelser.

Som sikkerhedsleverandør kan vi endvidere varetage fuld hosting af servere og databaser fra vores Kontrolcentraler, samt overtage den daglige drift af systemerne og varetage det fra distancen - kosteffektivt og sikkert.

 

 

Mangeårig erfaring med både mindre, mellemstore samt de større og komplekse sikringsløsninger

Vi kan løse alle typer af sikringsopgaver, fra de simplere mindre installationer, som oftest ses i de mindre liberale erhvev, til de mellemstore og større installationer i eksempelvis Detailbranchen samt hos større erhverv. Med over 30 års erfaring af leverancer til det danske erhvervsliv, har vi de rette løsninger, ydelser og kompetencer til at løfte alle behov.

Vores moderne og innovative løsninger spænder bredt, og ses mange steder rundt om i landet, blandt andet hos flere af de store butikskæder, bank- og logistik sektorerne, erhvervsejendomme, offentlige og kommunale regioner samt hos nogle af verdens største virksomheders datacentre.

Du kan derfor føle dig helt tryg ved at vælge STANLEY Security som din foretrukne sikkerhedspartner.

Book et møde med en af vores sikringskonsulenter, så også din virksomhed kan sikres professionelt og kosteffektivt