STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

Adgangskontrol

Adgangssikring er en let og effektiv løsning til virksomheder med mange medarbejdere. Med adgangssikring kan du begrænse både gæster og personalets færden, samt holde uønskede ”gæster” ude. Du kan endvidere se, hvem der har været hvor og hvornår, hvilket er en stor hjælp, hvis uregelmæssigheder senere skal efterforskes.

Adgangssikring er brugervenlig og der benyttes kort og koder i stedet for nøgler. Et tabt kort slettes blot i systemet – og sikkerheden er stadig i top. Derimod betyder en tabt nøgle omkodning af alle virksomhedens døre eller helt nye nøgler til de ansatte, hvilket kan koste dyrt. Vi leverer effektive løsninger til både mindre, samt til større integrerede netværkssystemer. Vores specialuddannede sikringskonsulenter rådgiver både om de nyeste produkter på markedet, og om installation og systemvalg. Vi kender gældende normer og regler og stiller vores viden til rådighed i projekteringsfasen. Vi skræddersyr systemet, så det passer til netop din virksomheds behov. 

Vi er fleksible, når det kommer til at sammensætte en komplet service til din virksomhed. Vi tilbyder også STANLEY AssureTM, som er vores in-house finansieringsløsning, der giver dig mulighed for at leje vores løsninger mod en månedlig ydelse.