STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

Forebyggelse med brandsikring

Det er vigtigt for alle at være beskyttet mod brand, uanset om det er i eget hjem, på arbejdet eller i offentlig rum. Hver fjerde danske virksomhed, der oplever en storbrand, må efterfølgende dreje nøglen om. Der er derfor god grund til at gøre sine overvejelser omkring brandsikring. Men hvordan man bedst muligt minimere skaderne, i tilfælde af brand, kan være svær at overskue. Det kan derfor være en god ide at alliere sig med en dygtig specialist inden for brandsikring. 

I STANLEY Security kan vi hjælpe med forebyggende foranstaltninger, der kan være med til at mindske risikoen for brand. Vi har flere års erfaring indenfor rådgivning, installering og servicering af brandalarmer og brandsikring i Danmark og kan hjælpe dig med at at skabe sikkerhed og tryghed for din virksomhed. For os er det vigtigt at kunne forebygge og eliminere risikoen for brand samt skader forårsaget af brand.

 

Hvilke muligheder har jeg?

Når det kommer til brand, er tiden altid en kritisk parameter. Alle brande begynder som små brande og derfor er der to meget vigtige faktorer, der altid har en afgørende betydning. Først og fremmest er det evnen til hurtigt at opdage en nystartet brand for dernæst at påvirke eller forhindre branden i at udvikle sig. Af nyttige løsninger, som kan hjælpe med at opdage branden i tide, er blandt andet detektorer og automatiske brandalarmeringssystemer (ABA), mens sprinkleranlæg, brandtæpper og ildslukker hjælper med at påvirke eller forhindre branden i at sprede sig. Ved at forberede dig, kan du forhindre det, som ikke må ske, og dermed være klar, hvis uheldet skulle være ude.  Ud over brand, kan vi også hjælpe med løsninger indenfor varsling og automatiske branddørslukninger.

STANLEY Security hjælper virksomheder med at skabe overensstemmelser mellem de krav og betingelser som brandmyndigheden stiller. Er du interesseret i at høre mere om krav og muligheder indenfor brandsikring, kan du kontakte vores brandspecialist.

Der er masser af gode grunde til at investere i brandsikring. Med brandsikring opnår du:

  • En hurtigere reaktion i tilfælde af brand
  • Tryghed for dig og dine ansatte
  • En kortere periode med produktionsstop og tab
  • Mulighed for nedsat forsikringspræmie