STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

Brandsikring

Beskyttelse mod brand er noget, der berører os alle, uanset om det er i eget hjem, på arbejdet eller i offentlig rum. STANLEY Security har kendskab til forebyggende foranstaltninger der kan være med til at mindske risikoen for brand, og har flere års erfaring indenfor brandalarmer og brandsikring i Danmark. Vi arbejder mod et fælles mål: om at skabe sikkerhed for dig og dine kollegaer på din arbejdsplads, og hvor du ellers befinder dig. For os er det vigtigt at kunne forebygge og eliminere risikoen for brand og skader forårsaget af brand.

Når det kommer til brand, er tiden altid en kritisk parameter. Alle brande begynder som små brande og derfor er der to meget vigtige faktorer, der altid har en afgørende betydning. Først og fremmest er det evnen til hurtigt at opdage en nystartet brand for dernæst at påvirke eller forhindre branden i at udvikle sig. Af nyttige løsninger, som kan hjælpe med at opdage branden i tide, er blandt andet detektorer og automatiske brandalarmeringssystemer (ABA), mens sprinkleranlæg, brandtæpper og ildslukker hjælper med at påvirke eller forhindre branden i at sprede sig. Ved at forberede dig, kan du forhindre det, som ikke må ske, og dermed være klar, hvis uheldet skulle være ude. 

STANLEY Security hjælper virksomheder med at skabe overensstemmelser mellem de krav og betingelser som brandmyndigheden stiller i forhold til de anvendelseskategorier, som virksomheden befinder sig i.

Ud over brand kan vi også hjælpe med løsninger indenfor varsling og automatiske branddørslukninger. Kontakt en af vores Sikringskonsulenter for yderligere information.