STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

GPS Tracking

Stadig flere virksomheder benytter sig af GPS sporing og tracking på deres værdier såsom køretøjer eller til beskyttelse af eget personale. Ved at anvende sporing giver det virksomheden en række fordele der bl.a. hjælper den enkelte forretning med at skabe overblik og til hurtigt at kunne tage aktion på uhensigtsmæssige situationer. 

Tracking af værdier

GPS sporing er efterhånden blevet en central del af mange virksomheder, da stadig flere brancher forsøger at effektivisere deres forretning for, at klare sig internationalt. Især indenfor bygge- og håndværkerbranchen er fordelene meget tydelige at få øje på. Dette gælder i sær ved sporing af eksklusivt værktøj men også sporing i biler, som kan hjælpe med at nedsætte eventuel spildtid for udkørende personale.

Overfaldsalarm

Er en intelligent trackingløsning, som er designet til personlig sikkerhed. Uanset om det drejer sig om at arbejde i butik, indlevering af dagens omsætning eller arbejde alene om natten, er dine medarbejdere aldrig mere end et tryk fra at være i stand til at slå alarm.  

Vores overfaldsalarm er velegnet til virksomheder, der ikke kræver en fast installation for at kunne alarmere, eller hvis personalet bevæger sig over store områder og til enhver tid kan blive udsat for en risiko. Ved alarmering kender vores operatører på Kontrolcentralen til dine instruktioner og ved nøjagtig, hvor der skal sættes ind takket være GPS-positioneringen. 

 

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger indenfor tracking, kan du kontakte en af vores sikringskonsulenter eller du kan udfylder felterne her til højre, så kontakter vi dig.