STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

HeatMap

Sæt fokus på dine kunders adfærd

Med vores HeatMap løsning får du mulighed for at identificere butikkens mindre aktive områder, men også mulighed for at opdage og eliminere eventuelle flaskehalse i forretningen såsom lange kundekøer. Løsningen giver dig et overblik over dine kunders adfærd i butikken, således at du hurtigt har mulighed for at optimere på både produkternes placering, merchandise og kundeservice.

Ved at få overblik over dine kunders adfærd i butikken, kan du med lethed vende mindre attraktive udstillingsområder til mere rentable zoner blot ved at placere dit sortiment rigtigt. Med HeatMap får du blandt andet vished om, hvor dine kunder primært stopper op, hvilke produkter der sælger sig selv, men også hvordan kunderne bevæger sig gennem din butik, således at du udnytter det fulde areal.

Kontakt os om HeatMap

Ved at tilknytte vores HeatMap software til din kameraovervågning får du en løsning, som kan give dig god viden om dine kunders adfærd i butikken og dermed optimere butikkens indretning og salg. Er du interesseret i at vide mere om vores HeatMap, kan du booke et møde med vores detailspecialist. Det eneste du skal gøre er at udfylde felterne her til højre, så kontakter vi dig.