Vi leverer, monterer og servicerer de fleste låsesystemer, både lokalt og internationalt. Eksempler på supporterede producenter:

ICON2_50x50.png             ICON3_50x50.png                         

 

Hvorfor er låsesikring så vigtig?

Uanset om der er tale om traditionel sikring eller elektronisk adgangskontrol, af virksomheder eller butikker, så er selve låsen afgørende. Det er den éne ting som adskiller døren, rent fysisk, fra at være åben.

Grundlæggende skal butikker og virksomheder være forsvarligt aflåst, med mindst én F&P godkendt lås, herudover kan der stilles krav fra forsikringsselskabet om yderligere tiltag, på baggrund af virksomhedens varer, værdi, og tyvetækkelighed.

Vi tilbyder i STANLEY Security markedets førende løsninger, mekaniske såvel som elektroniske, og vi kommer gerne ud til Jeres virksomhed for en gennemgang og en snak om risiko, frekvens, forsikringskrav, og de forskellige muligheder for en fornuftig løsning.

Vi tilbyder branchens førende løsninger

Uanset om behovet er mekanisk eller elektronisk låsesikring, har vi både ekspertisen, fagligheden og serviceberedskabet til at levere, installere og servicere dine systemer. Vi leverer bl.a. løsninger så som Assa Arx, Salto, Ruko, Aperio, iLoq, PAC8, Pacom m.fl. og har muligheden for at integrere låsesystemerne med vores elektroniske adgangskontrolsystemer for én samlet totalløsning.

Det kan give rigtig god mening at få samlet sit sikringsbehov hos én leverandør, som kan levere og servicere både tyverialarmen, brandalarmen, videoovervågningen, adgangskontrol og låsesystemerne. Eftersom vi har mangeårigt branchekendskab inden for alle disse grene, er vi eksperter i integration af en samlet løsning, uanset behov.

  Mekanisk låsesikring

  Elektronisk låsesikring

  Biometrisk låsesikring

  Kodelåsesystemer

Certificeret leverandør

STANLEY Security er ISO9001:2015 certificeret inden for AIA, ADK og TVO. Derudover er vi DBI-certificeret inden for brandsikring, samt egne certificerede og uddannede låsesmede i dedikeret låseafdling, hvilket er din garanti for professionel og kompetent rådgivning, fra én af verdens førende leverandøre af eletronisk og mekanisk sikring.

Samtidig kan STANLEY Security tilbyde vores kunder en høj faglig service, med 24/7 beredskab, samt rådgivning inden for mekaniske og elektromekaniske låsesystemer, samt totalløsninger inden for din virksomheds samlede sikringsbehov. 

Vi forstår kravene til både den mekaniske samt elektroniske sikring, som de fleste forsikringsselskaber jf. kravspecifikationerne har skabt i de såkaldte sikringsniveauer. Med STANLEY Security som sikkerhedspartner, får du fuld sikkerhed for, at din samlede sikringsløsning skabes både ifht. dit behov og forsikringskravene, men du får også én leverandør til din samlede sikring. 

Integrér låsesikringen med Adgangskontrol

Den mekaniske, eller elektroniske, låsesikring er en vital del af sikringen i de fleste virksomheder. Ofte kan et låsesystem dog ikke stå alene, hvorfor yderligere sikring almindeligvis også etableres.

Ved at kombinere låsesikringen med et adgangskontrolsystem, opnår man ikke kun en udvidet sikring mod intrængen, man øger også funktikonaliteten af sit låsesystem.

Hold styr på brugere, leverandører og gæster, og udvid med fx kortlæsere eller management systemer, for simpelt og smart at opnå optimal sikring af din virksomhed og dine medarbejdere.

 

24/7 serviceberedskab

"En god samarbejdspartner kan være kritisk, hvis der opstår problemer eller fejl på installationen. Derfor er det vigtigt at kunne få hurtig service og support, uanset hvornår på døgnet behovet opstår. Vi tilbyder døgnservice, med udekørende låsesmed og teknikere, alt efter behovet. Det er din tryghed for at undgå driftsstop og reducere risici for din virksomhed."

 

Vi glæder os til at tage imod dig i vores Låseafdeling!