STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

Skab tryghed for dit personale 

Med STANLEY Tryg får du en intelligent personlig sikkerhedsløsning, der skaber tryghed for dit personale. Uanset om dine medarbejdere arbejder i butik, skal indlevere dagens omsætning, eller har nattearbejde, er hjælpen aldrig længere væk, end et tryk på knappen.

Via GPS positionering, er det muligt for Kontrolcentralen at lokalisere den pågældende person, hvis der opstår en situation, hvor der er behov for hjælp. Det betyder, at Kontrolcentralen hurtigt kan i værksætte de rette foranstaltninger og komme personen til undsætning. STANLEY Tryg skaber tryghed for de ansatte, når de befinder sig på særlige sårbare steder eller i en situationer, som kræver ekstra sikkerhed. 

Den mobile alarm

STANLEY Tryg er den mobile alarm, som aktiveres direkte ved fare. Giver mulighed for:

  • Vagtudrykning
  • Man down (tilt-funktion)
  • SMS & email advisering
  • Polling (i-live-signal) hvert 5. min
  • App via smartphone

STANLEY UPDATE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev STANLEY Update og modtag produktinformationer, invitationer til seminarer og nyheder fra STANLEY Security via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde denne service via afmeldingslinket i de fremsendte e-mails.

Navn
Email
 
* Ved at indsende dine kontaktoplysninger accepterer du vores brug af dine data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.