STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

POS Scan

Forebyg butikkens svind med POS Scan

Hos STANLEY Security arbejder vi dagligt med at hjælpe detailbranchen landet over. Med vores Point of Sale Scan løsning får du et automatiseret performance analyseværktøj, der hjælper dig med at identificere uregelmæssige transaktioner ved kasselinjen og dermed forebygge svind. Med den automatiserede kunderapport, får du mulighed for at træffe de nødvendige foranstaltninger og øjeblikkelig gribe ind ved uregelmæssige hændelser. Systemet registrerer, noterer og alarmerer og hjælper med at reducere svind ved dine Point of Sales og beskytter dermed din bruttofortjeneste. Ydermere fungerer systemet også som et godt ledelsesværktøj, der hjælper med at skabe overblik og højne dit personales performance.

Sådan fungerer Point of Sale Scan

Systemet integreres med dit kameraovervågningssystem og indsamler løbende data i de områder, hvor du har kassefunktion. Det betyder, at du som butiksindehaver får mulighed for at følge med i de daglige rapporteringer fra systemet og straks får mulighed for at reagere, hvis der opstår unormale transaktioner. Ved integration af POS Scan registreres samtlige produkter, der lægges op på indkøbsbåndet og de produkter, som fx ikke scannes korrekt bliver registreret og øjeblikkeligt fremhævet i den automatiske genereret rapport. Rapporteringen giver mulighed for at kunne dokumentere ethvert hændelsesforløb, skabe klarhed over en eventuel tvist mellem dit personale og kunderne eller sikre at samtlige varer bliver registreret, før de forlader butikken.

Mere information om POS Scan

Få mere at vide om dine mange muligheder hos STANLEY Security – book et møde allerede nu og få en uforpligtigende dialog med en af vores dygtige sikringsspecialister. Det eneste du skal gøre er at udfylde felterne her til højre.

 

Dine fordele

Ved at benytte dig af vores POS Scan løsning opnår du helt unikke fordele i din butik. 

  • Løbende forebyggelse af svind
  • Slut med stikprøvekontrol
  • Øget produktivitet
  • Adgang til data 24/7
  • Dramatisk reducering af ”vennetjenester ved kassen”
  • Identifikation af personalets uddannelsesbehov