STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion og få overblik over vores besøgsstatistik. Hvis du fortsætter uden at ændre dine indstillinger, godkender du samtidig brugen af vores Cookie- & Privatlivspolitik.

APSIS Lead

STANLEY Security anvender Apsis Lead til markedsføringsformål og til at se, hvorledes de besøgende anvender vores website.

Nej Ja
Performance in action

Tågesikring

De fleste virksomheder er interesseret i at stoppe indbrudstyven med det samme. Med tågesikring får virksomheden en unik sikringsform, som bedøver alle tyvens sanser, og dermed stopper tyven i hans gøremål. 

Indbrud, indbrudsforsøg, tyveri og hærværk varer nogle sekunder og er ofte forbundet med store om­kostninger, ærgrelser, tidsspild og chok. Der kan gå uger og måneder, før du eller dine kollegaer kan lægge hændelsen bag jer - tid og energi, som du kunne have brugt bedre. Med en tågegenerator får du en effektiv sikringsform, som kan kombineres med både lys og lyd, der gør det endnu vanskeligere for tyven at fuldføre sin mission.

Er du interesseret at høre mere om dine muligheder med en tågesikring kan du udfylde felterne nederst til højre, så kontakter en af vores sikringskonsulenter dig snarest.

Et simpelt koncept

Én enkel aftale - én månedlig betaling.           Læs mere om vores in-house  STANLEY Assure™ løsning her

Vil du vide mere?

Firmanavn:
Navn:
Telefon:
Email:
Løsning: