Lad os sørge for din varesikring

Som butiksejer ved du, at din konkurrenceevne af meget afhængig af en lang række faktorer som fx håndtering af administrationsudgifter, reduktion af spild, forbedring af effektiviteten og ikke mindst en effektiv varesikring, så dine investeringer er beskyttet. Her kan vi tilbyde dig erfaringer og indsigt fra diverse markeder i Europa og USA. Vores mål er simpelt: Vi ønsker at beskytte dig mod både svind, butikstyveri, indbrud og røveri. 

I dag hjælper vi allerede med varesikring i både store fødevarekæder og i mindre uafhængige butikker, og vi kan derfor altid tilbyde dig effektive, skræddersyede værktøjer, der giver dig fuld kontrol over din butik og ikke mindst sikkerhed i hverdagen.

Som supplement til din varesikring kan du få hjælp med peoplecounting, som giver dig nyttige oplysninger om kundetrafikken og besøgstal i din butik. En nyttig viden når du fx skal forberede bemandingsplanlægning, merchandising og præsentation - alt sammen for at øge bruttofortjenesten.

Kontakt os om varesikring

Vi kan give dig alle de moderne muligheder for at sikre din butik optimalt og ikke mindst mindske dit svind enkelt og effektivt, så det kan aflæses på din omsætning frem for din afskrivning. På de følgende sider har vi samlet en række af vores tilbud, så du kan læse meget mere om vores enkelte løsninger inden for varesikring. Vil du vide mere om, præcis hvordan de forskellige løsninger inden for varesikring kan installeres og blive en realitet for netop din virksomhed, kan du få en af vores sikringskonsulenter til at kontakte dig ved at udfylde felterne her til højre.

Overvejer du elektronisk varesikring?

Elektroniske varesikring hjælper dig med at sikre dine varer. Samtidig kan du anvende antennerne som reklamesøjler for din egen virksomhed eller evt. for en leverandør.