Effektiv løsning med EAS antenner

Vi kan sikre dig effektivt med elektronisk varesikring. Det er som udgangspunkt altid varen i din butik, der afgør, hvilken teknologi du bør vælge, når du ønsker at etablere en effektiv varesikring. Varesikring også kaldet Electronic Article Surveillance (EAS) opererer inden for to forskellige teknologier – henholdsvis RF og AM teknologi. STANLEY hjælper med at finde den rette teknologi til den enkelte butik, så systemet fungerer optimalt. Vores varesikring er fleksibel og systemet kan udvides fra en enkeltstående EAS antenne til det antal, der er nødvendig for at dække butikkens indgange. Med vores EAS antenneløsning ved indgangspartierne har du mulighed for at sikre din butik mod russerposer/ -jakker blot ved at udvide med STANLEY Securitys diskrete metaldetektorer. Derudover kan antennerne også anvendes som levende reklamesøjler, som kan inddrages i kommunikationen med dine kunder. Og har du leverandører, der ønsker at skabe blikfang i relation til bestemte nyheder, kan pladsen eventuelt overdrages mod eventuel betaling. 

Hos STANLEY Security kan vi tilbyde hele paletten inden for produkttags til din varesikring. Vi har tags til elektronik, fødevarer, tøj, smykker og tasker, briller samt vin og spiritus.

Kontakt os om EAS

Hos STANLEY arbejder vi dagligt med sikring af butikker og varer i store dele af Europa og USA. Vores RF & AM løsninger er derfor afprøvet under de fleste forhold og tænkelige situationer, så vi har helt sikkert en løsning, der passer til din butik. Der findes flere mulige opstillinger og variationsmuligheder, som vi gerne vil rådgive dig om så du får den optimale løsning til din indgang, hvor både kundekomfort og sikkerhed er taget med i overvejelserne.

Vil du vide mere om, hvordan vores varesikring kan højne sikkerheden i din butik, kan du få en af vores sikringskonsulenter til at kontakte dig ved at booke et uforpligtende møde her til højre.