Adgangskontrol

Få fuld overblik over, hvem der kommer og går i din virksomhed

Den nøglefri adgangskontrol til virksomheder

Adgangskontrol er en let og effektiv løsning til virksomheder med mange medarbejdere. Med adgangssikring kan du begrænse både gæster og personalets færden, samt holde uønskede ”gæster” ude.

Med en kortlæser og en elektrisk lås monteret på dørene, sikrer du, at kun autoriseret personale har adgang. Med adgangskontrol kan du følge med i, hvem der har adgang hvor, og på hvilket tidspunkt af dagen, gæster og personale har haft adgang. Et evt. tabt kort kan let slettes i systemet i modsætning til en tabt nøgle. Dette gælder også adgangskort, der ikke returneres af tidligere ansatte.

 

Sikkerhed på dine betingelser

Et adgangskort kan selvfølgelig kombineres med et billede (ID-kort). Vi kan hjælpe dig med den daglige drift af anlægget, eller du kan vælge at styre anlægget selv. De fleste indgange kan styres med adgangskontrol såsom bomme, porte, nøgler, cykelparkering, garderobeskabe og selvfølgelig alle typer af døre. Vores systemer overholder de gældende love og regler på dette område.

STANLEY Security har flere års erfaring inden for elektronisk adgangskontrol, hvilket sikrer, at du som kunde får installeret et operationelt stabilt system af vores højt kvalificerede teknikere. Systemet er modulbaseret og kan udvides fra en til flere tusinde kortlæsere. Du køber kun det, du har brug for lige nu og her.

 

 

Digital dørstyring - helt uden kabler

Et fuldt integreret adgangskontrol system kan hurtig blive en tidskrævende  proces, men sådan behøver det ikke altid at være. Ved hjælp af en ny teknologi, kan vi tilbyde digital dørstyring, som betjenes via app. Med den nye dørstyring, kan du sikre adgang til særlige udsatte rum og lokationer. Har du fx. et baglokale, serverrum eller et kontorhotel, som kræver begrænset adgang, er STANLEY Flow en ideel løsning. Du skal hverken bruge nøgle eller kode - din mobil giver automatisk adgang. Læs mere om STANLEY Flow her>> 

Brug for rådgivning og vejledning om et adgangskontrolsystem til din virksomhed?