OM STANLEY SECURITY

Europas største sikkerhedsleverandør

Vi lytter for at lære

I næsten 40 år har vi arbejdet på at skabe sikre miljøer for vores kunder. Vi har både set og oplevet, hvordan sikringsbehovet har ændret sig over tid, og ved at lytte til vores kunder, har vi kunne imødekomme deres ofte unikke sikkerhedsbehov.

Vores kunder befinder sig i alle sektorer, i alle størrelser og indenfor mange forskellige områder - fra den store internationale detailkæde til mindre kontormiljøer. Vores ekspertise strækker sig fra design og installation til service og support af de nyeste sikkerhedsløsninger.

Vi tror på den gode kundeoplevelse. Via vores Kundecenter har du derfor altid direkte kontakt til os. Her sidder specialuddannede personale altid klar til hjælpe og assistere dig omkring sikring.

Velkommen til STANLEY Security

- Vi lytter til dig.

En international sikringsvirksomhed

STANLEY Security er den største elektroniske sikkerhedsleverandør i Europa, som tilbyder innovative helhedsløsninger indenfor sikkerhed og brandsikring. Vi er en del af Stanley Black & Decker koncernen og eksisterer idag i 12 europæiske lande med mere end 6.000 medarbejdere og 200.000 kunder. Vores løsninger omfatter hele sikkerhedspaletten lige fra risikoanalyse og design, til installation og idriftsættelse til vedligeholdelse og daglig håndtering af sikkerheden i både danske og europæiske virksomheder.