STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

Om os

Sikkerhed og innovation

STANLEY Security er din lokale sikkerhedsleverandør, og vi kan tilbyde dig innovative totalløsninger inden for både sikkerhed og brandsikring. Du kan finde STANLEY Security i 14 europæiske lande og USA. I Danmark var vi tidligere kendt under navnet Niscayah, men i 2011 blev vi en del af Stanley Black & Decker koncernen, som i dag er Europas største og mest betroede leverandør af totale sikkerhedsløsninger. Med denne organisation kan vi derfor altid tilbyde dig det bedste fra to verdener - et indgående lokalt kendskab baseret på mange år med sikkerhedsløsninger her i landet og samtidig har vi altid globale ressourcer og erfaringer i ryggen.

Hos STANLEY Security sætter vi først og fremmest fokus på dig og din virksomheds sikkerhedsbehov. Vi leverer hele sikkerhedspakken, med alt lige fra risikoanalyse, til design og implementering, service og naturligvis support. Du kan med andre ord altid føle dig fuldkommen tryg med en integreret sikkerhedsløsning fra os.

Sikkerhed er 100 % tillid – og vi vil gøre os fortjent til din

Som din sikkerhedspartner skal vi gøre os 100 % fortjent til din tillid. Sikkerhed bygger på tillid og med tillid mener vi installation til tiden, hurtig service og ekspertise til at løse udfordringerne første gang, hver gang. Det er ganske enkelt vores mission. Derfor giver vi dig fem specifikke løfter, som støttes og efterleves i hele vores organisation via vores eksperter, teknikere og servicemedarbejdere:

  • 100 % TROVÆRDIGHED

  • 100 % GENNEMSKUELIGHED

  • 100 % PROAKTIVITET

  • 100 % RELEVANS

  • 100- % ANSVARLIGHED 

Vision & Mission

Vision & Mission