STANLEY Security støtter dem som driver verden fremad

For butiksejerne, der hjælper vores samfund og lokale økonomier med at trives. For Sikkerheds- og IT-direktørerne, der sørger for at vores arbejdspladser er sikre. For Teknologicheferne, der er med til at skabe morgendagens smarte og innovative virksomheder. STANLEY Security leverer højteknologiske og indsigtsfulde sikkerhedsløsninger, der gør det muligt for alle disse at drive verden fremad.

Vi forstår godt at vi lever i en kompleks verden, hvor det ikke er nok blot at løse dagens udfordringer – vi er nødt til også at gøre os klar til morgendagens muligheder. Derfor er vi for dem, der får verden til at flytte sig fremad. For de beslutningstagere, der driver vores samfund, sikrer vores levebrød og vores virksomheder. Det er derfor vi har forpligtet os til at hjælpe dem, som beskytter os.

Som en del af Stanley Black & Decker (NYSE: SWK) stræber vi efter at være det pålidelige og troværdige navn for dem som beskytter os, ved at designe, installere, overvåge og servicere integrerede sikkerheds- og brandsikringsløsninger. STANLEY Security er verdens næststørste elektroniske sikkerhedsfirma* - og med over 10.000 medarbejdere fordelt på over 200 kontorer over hele verden, har vi den nødvendige viden, ekspertise samt ressourcer, til at levere en skræddersyet løsning til alle typer af kunder.

Vi samarbejder med organisationer og virksomheder fra en lang række forskellige sektorer – så som telekommunikation, detailhandel, uddannelsesinstitutioner, sundhedsvæsen, offentlige myndigheder, finansielle institutioner, transport og logistik – i over 60 forskellige lande. Dette sikrer at vi laver løsninger, der sikrer vores kunders mest værdifulde aktiver, men også løsninger der intelligent og effektivt kan hjælpe med at vurdere risici og samtidig planlægge for fremtidige muligheder. Med vores ekspertise, indsigt og teknologi, gør STANLEY Security det muligt for vores samfunds beskyttere at drive verden fremad.

En international sikringsvirksomhed

STANLEY Security er den største elektroniske sikkerhedsleverandør i Europa, som tilbyder innovative helhedsløsninger indenfor sikkerhed og brandsikring. Vi er en del af Stanley Black & Decker koncernen og eksisterer idag i 12 europæiske lande med mere end 6.000 medarbejdere og 200.000 kunder. Vores løsninger omfatter hele sikkerhedspaletten lige fra risikoanalyse og design, til installation og idriftsættelse til vedligeholdelse og daglig håndtering af sikkerheden i både danske og europæiske virksomheder.