'Sikringen af fremtidens datacenter'

Denne brochure, udgivet af STANLEY Security, giver et indblik i de sikkerhedsmæssige udfordringer, som ejere og operatører af datacentre står over for, når de fortsætter med at udvikle og tilpasse sig behovene i verdens digitale økonomier.

Download hele rapporten for at holde dig ajour med de seneste tendenser og udviklinger, samt for at få mere at vide om, hvad du har brug for at vide for at sikre dit datacenters fremtid.

Denne White Paper er publiceret i en tid med hidtil uset vækst for datacentre. En sådan eksponentiel vækst kræver innovativ tænkning, hvor nye forretningsmodeller giver nye udfordringer, både operationelle og sikkerhedsrelaterede. Denne White Paper, som er forfattet af STANLEY Securitys dedikerede datacenterteam, udforsker de tendenser, der former fremtiden for datacentre - gennem hele livscyklussen.

'Sikkerhed
til fremtidens datacenter '
- Håndtering af disse
4 områder

 
"Vi har i de seneste år set en dramatisk transformation i hastigheden og omfanget af ændringer i datacentre. Forandringer, der kun vil fortsætte og intensivere. Det fremgår klart af vores forskning, at selv om der fortsat gøres betydelige fremskridt inden for sikkerhedsteknologier, har anvendelsen af disse teknologier i datacentres 'best practices' og strategier, i mange tilfælde ikke holdt trit med disse fremskridt. Ejere og operatører af datacentre skal anerkende den rolle, som udbydere af sikkerhedsløsninger med global ekspertise og erfaring kan tilbyde, på dette hurtigt voksende marked. Ved at identificére de forskellige risikoprofiler, fra hyperskala til mikrofaciliteter, kan datacentre håndtere de nye udfordringer,  vha. konsekvent og pålidelig styring af projektrisici - gennem hele livscyklussen."