Din globale sikkerhedspartner

Vores globale tilstedeværelse gør det muligt for virksomheder at integrere og opretholde en ensartet sikkerhedsoplevelse, på tværs af verdensomspændende lokationer. Med lokationer fordelt på 6 kontinenter kan vi hjælpe dig over hele kloden - både i eksisterende lokale områder, men også når din virksomhed vokser til nye områder. Ved at samarbejde med os drager du fordel af enkelheden og bekvemmeligheden, ved at have en pålidelig samarbejdspartner til alle dine sikkerhedsbehov, uanset geografisk placering.

ICON1_50x50.png Flere end 200 kontorer             ICON3_50x50.png 150+ Distributionscentre

ICON2_50x50.png Fordelt på 6 kontinenter             8500+ ansatte globalt

 

 

 

Global support, lokal tillid

Vi er en global leverandør, som du kan have tillid til støtter dig lokalt gennem dedikerede regionale teams af projektledere og teknikere. Vores teams har hjulpet globale organisationer med at implementere sikkerhedsløsninger både lokalt, samt Norden, Centraleuropa, Nordamerika, Sydamerika, Storbritannien, Irland, Afrika og Asien.

Alle vores specialister har viden om gældende love og regler, der er forbundet med integration og vedligeholdelse af sikkerhedssystemer i deres respektive regioner. De er også tilpasset vores globale teams for at sikre, at dine lokale sikkerhedssystemer også overholder de globale standarder.

 

 

Hvordan vi gør det

 

Vi starter alle projekter med en robust onboarding-proces, så vi kan forstå dine behov og etablere en implementeringsplan, der opfylder dem.

Når vi starter et projekt, prioriterer vi tilpasning til dine globale sikkerhedsstandarder - især hvis du er en ny klient - så vi kan holde din sikkerhedsoplevelse konsekvent i alle regioner.

Det er vigtigt for os at opretholde høje kvalitetsstandarder og samtidig levere projekter på en måde, hvor vi konstant udvikler og investerer i vores projekteringsmetoder. Det sikrer, at vi udnytter de nyeste projektstyringsværktøjer, processer og teknologier – og har og fastholder de bedste talenter i vores teams.

Download brochure

Vil du vide mere om vores Global Accounts-program, og hvordan vi kan hjælpe dig med verdensklasses sikkerhedsintegration og -styring? Download vores brochure for at finde ud af, hvordan vi kan anvende vores globale erfaring til at hjælpe dig med dine lokale sikkerhedsbehov.

Hent brochuren her (du kan også downloade den efter åbning)