Støt fremtidens sikkerhedsteknikere

Hos Stanley Black & Decker er oktober ”Maker Month” - en måned dedikeret til at anerkende dem, der producerer ting... produkter, løsninger, innovationer. I vores sikkerhedsvirksomhed dedikerer vi dette års Maker Month til at anerkende sikkerhedsteknikere - skaberne af sikrere, sundere og mere effektive miljøer.

Ud over at fejre vores teknikere denne måned, forpligter vi os også til at støtte fremtidige teknikere, til at udvikle de nødvendige færdigheder, for at komme ind i branchen og få succes med deres karriere

 

Hvorfor vi støtter fremtidige teknikere

10 millioner job forbliver ubesatte på verdensplan på grund af manglende kvalifikationer. Stanley Black & Decker er forpligtet til at gøre noget ved dette hul.

Som en del af Stanley Black & Decker-familien er det vores ansvar at lukke hullet i sikkerhedsbranchen. Derfor giver vi folk mulighed for at udvikle de faglige og handelsmæssige færdigheder, der er nødvendige for at arbejde i vores branche som installations- og serviceteknikere.

 

Hvordan vi støtter fremtidige teknikere

Vi arbejder sammen med skoler og gymnasier i Nordamerika, Storbritannien og Europa for at yde finansiering og støtte til studerende med tekniske interesser.

Studerende vil være i stand til at ansøge om et stipendium gennem deres skole/uddannelsessted.

 

 

Hvorfor blive sikkerhedstekniker

Sikkerhedsteknikere spiller en vigtig rolle i at gøre arbejds- og opholdsmiljøer mere sikre, sundere og mere effektive. De er i frontlinjen og installerer innovative sikkerhedsteknologier på vores kunders lokationer og hjælper dem med at håndtere og løse problemer.

Den dynamiske karakter af rollen som sikkerhedstekniker betyder, at ingen arbejdsdage nogensinde er de samme - men hver dag giver mulighed for at innovere og gøre en forskel.

Hør det direkte fra nogle af vores teknikere...

 

Registrér din interesse

Studerer du i øjeblikket til at blive tekniker, eller planlægger du at gøre det i 2021? Registrér din interessei idag.

jeg giver samtykke til at STANLEY Security må bruge denne information i skemaet til viderebehandling af min henvendelse.

Ved at indsende dine oplysninger accepterer du vores brug af dine data i overensstemmelse med vores privatlivspolitik

Bliv en del af vores team

Har du allerede færdighederne og erfaringen til at blive en sikkerhedstekniker? Ansøg om en af vores eksisterende ledige stillinger.