STANLEY Security anvender cookies for at forbedre sidens funktion. 

Vi anvender statistik til markedsføringsformål. Denne information deles med tredjepart, når du siger ja til at fortsætte. Læs mere...

Nej Ja
Performance in action

Service & Vedligeholdelse

Dit sikringssystem kræver service og vedligeholdelse for at kunne opretholde sit sikkerhedsniveau. Hos STANLEY Security kan du få hjælp til at opgradere og forbedre dit system fra vores teknikere, som står til rådighed over hele landet. 

 

Fuld Service & Vedligeholdelse 1

Med en FSV1 serviceaftale tager vi ansvaret for dit anlæg til en fast pris. En ideel løsning til virksomheder, der ønsker at uddelegere funktionsansvaret for deres sikringsanlæg, men som ikke har behov for et 24 timers beredskab.

Denne løsning begrænser uforudsete omkostninger til et absolut minimum, og sikrer samtidig eventuelle fejl og mangler bliver udbedret. FSV1 løsningen gælder kun hverdage mellem kl. 8-16.

 

Fuld Service & Vedligeholdelse 2

Vælger du en FSV2 serviceaftale, har du mulighed for at få udbedret fejl og mangler døgnet rundt. Ved tegning af denne aftale får du den bedste service og det bedste sikkerhedsniveau for dit sikringssystem. Aftalen indebærer, at vi tager ansvar for dit anlæg til en fast pris om måneden, døgnet rundt – året rundt.

FSV2 er en ideel løsning til de virksomheder, der ønsker at uddelegere funktionsansvaret 100% for deres sikringsanlæg. Løsningen begrænser uforudsete omkostninger til et absolut minimum og sikrer samtidigt en fuld funktionsdygtig sikringsløsning.