Kontrolcentralen

En service der er i direkte kontakt til dit anlæg og giver mulighed for individuel behandling.

På Kontrolcentral sidder der året rundt specialuddannede personale klar til at overvåge, administrere og yde support på din tekniske installation.

Med en direkte kontakt til Centralen er der mulighed for at levere individuel behandling. Det betyder, at hvis din alarm går, reagerer vi, i overensstemmelse med dine ønsker. 
Kontrolcentralen er en service, som tilsluttes dit sikringsanlæg fra det øjeblik din alarm er installeret. Hos STANLEY Security har du mulighed for at tilknytte forskellige grader af service til dit anlæg. Ved at vælge en service efter virksomhedens behov, undgår du unødige omkostninger samt servicebesøg, og du er altid garanteret hurtig hjælp.

Vi holder øje 24/7

Din virksomhed er overvåget med en tilslutning til vores Kontrolcentral. På Kontrolcentralen sidder vores specialuddannede vagtpersonale altid klar, både til at assistere, yde support og betjene dit sikringssystem, men også for at sikre en hurtig og effektiv reaktion ved fx indbrud, overfald eller røveri.

Hurtig assistence

Kontrolcentralen er Rigspolitigodkendt og behandler dagligt hundredvis af alarmsignaler. Den er fuldt bemandet, 24 timer i døgnet, alle årest 365 dage – også når din virksomhed holder lukket. Det er din sikkerhed for, at der altid holdes et vågent øje med din virksomhed – og er uheldet ude, sikrer Kontrolcentralens personale altid din virksomhed bedst muligt.

Vagtpatrulje & Skadeservice

Vi har et landsdækkende vagtpatruljeberedskab, og samarbejder derudover med politiet, flere skadeserviceselskaber samt låsesmede. Dermed er vi altid klædt på til at håndtere, udbedre og sikre din virksomhed.

Højteknologiske systemer

Vi arbejder løbende på at optimere og udvikle Kontrolcentralens tekniske systemer, så vi altid er klar til at tage imod opgaver fra dig. De fleste alarmsystemer, videosystemer og adgangskontrolsystemer kan håndteres på Kontrolcentralen – både hvis de er af ældre dato, eller det nyeste system på markedet. Vi følger med udviklingen, så vi altid er klar til at tilbyde de rette ydelser til dig, uanset hvilken branche du befinder dig i.

Ydelser der skaber værdi

Det er vigtigt for os, at vores kompetencer, løsninger og ydelser sammensættes på en sådan måde, at det altid er dig, som er i fokus. Derfor tilbyder vi en række ydelser fra Kontrolcentralen, som kan optimere driften af din egen virksomhed. Via avanceret analysesoftware, kan vi klarlægge, hvor i butikken dine kunder bevæger sig, sikre virksomheden imod svind, holde fysiske IT-systemer kørende eller levere avancerede videoanalyse af lokaler, områder eller personale.

I fællesskab finder vi den rigtige løsning!

Det er vigtigt for os at kunne bidrage med at drifte og optimere din forretning. Tryghed og sikring handler ikke kun om fysisk sikkerhed. Det handler om dig og om hvordan vi i fællesskab kan optimere sikringen af din forretning bedst muligt og ved hjælp af de rette løsninger og ydelser.

SOC Manager - Kenneth Evers 
STANLEY Security